Foto: cele mai urâte rochii la Globurile de Aur 2012

De Erika Chivu pe

Unele vedete nu au fost foarte inspirate când şi-au ales ţinutele pentru apariţia la Globurile de Aur 2012. Iată care au fost cele mai urâte rochii purtate pe covorul roşu în acest an.

Combinaţii neinspirate de culori

Sarah Michelle Gellar a purtat o rochie Monique Lhuillier, pantofi Jimmy Choo şi bijuterii Bvlgari, reţeta pentru o ţinută superbă. Numai că a lăsat alegerea rochiei în seama fetiţei sale de doi ani. Si se vede! O rochie amplă, cu un imprimeu cel puţin ciudat pentru o gală de asemenea amploare.
Rochia Jason Wu a lui Michelle Williams a avut o croială frumoasă, uşor retro, însă în ansamblu a fost o alegere neinspirată din cauza combinaţiei de culori şi texturi – catifea cu voal.
Michelle Williams, Sarah Michelle Gellar, rochii urate la Globurile de Aur 2012.

Rochia “perdea”

Amanda Peet şi Jessica Biel şi-au dorit apariţii diafane şi delicate, dar au ales greşit rochiile. Amanda nu a fost destul de elegantă pentru o asemenea gală şi în plus, cele patru volane suprapuse o fac să pară mai plinuţă decât este. Rochia Marc Jacobs nu a avantajat-o de această dată.
Jessica Biel se pregăteşte de nuntă, e drept, şi probabil a vrut să încerce de pe acum o rochie de mireasă, însă creaţia Elie Saab nu este potrivită nici pentru covorul roşu, nici pentru nuntă. Rochia Jessicăi a fost prea complicată în partea de sus şi prea “serioasă”, fără decolteu şi cu mâneci lungi.
Amanda Peet, Jessica Biel, rochii urate la Globurile de Aur 2012
Vezi şi alte poze cu rochii urâte în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2