Pensarea cu aţă vs. pensarea clasică

De Andra Pecingina, pe

Metoda de pensare cu aţă din bumbac este o noutate în domeniul cosmetic, folosită acum şi în saloanele din România. Am alcătuit pentru tine un ghid cosmetic …
… pentru a compara cele două tehnici pentru forma sprâncenelor tale!

Pensarea cu aţă vs. pensarea clasicăPensare clasică

Avantaje: La un salon specializat, cosmeticiana îţi va da o formă sprâncenelor urmând ca abia apoi să penseze după forma creată. Un specialist în domeniu cunoaşte forma ideală pentru trăsăturile tale şi te va ajuta să o obţii în timp.

Durată: O şedinţă de pensat clasic durează aprozimativ 15 minute şi pielea rămâne fină doar 10 zile. 

Cost: Dacă să fii pensată de specialiştii în cosmetică ai salonului Elis Beauty Center, te va costa 45 de lei. Un pensat într-un salon obişnuit costă între 10 şi 20 de lei.

Pensarea cu aţă vs. pensarea clasicăPensare cu aţa

Jeni Ionescu, specialistul salonului Why Not în pensatul cu aţă, ne iniţiază în această tehnică originară din orient: „Am învăţat să lucrez cu această tehnică în Turcia şi am deja o experienţă de 11 ani. ” Desi metoda este foarte veche în India şi alte ţări orientale, abia acum a început să fie cunoscută şi în restul lumii.

Avantaje: „Firul de păr creşte mai greu decât după un pensat clasic, iar pensatul cu aţă este mai puţin dureros decât cel obisnuit şi pielea nu se irită”, ne spune Jeni Ionescu.

Durată: O şedinţă de pensat cu aţă durează mai puţin decât una clasică şi pielea rămâne fină timp de două-trei săptămâni.

Cost: La salonul Why NOT o şedinţă de pensat cu aţă costă doar 10 lei.

Urmăreşte în materialul video de mai jos mai multe despre pensarea cu aţă şi cum se realizează!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!