Pe 3 iulie în Băneasa Shopping City încep ofertele şi promoţiile

De Unica.ro, pe

În luna iulie, magazinele din Băneasa Shopping City şi Feeria îşi întâmpină vizitatorii cu reduceri de preţ de până la 70% la produsele din colecţia de primăvară – vară 2009. Night Shopping Party, eveniment aflat deja la a patra ediţie, va reuni şi de această dată forţele Băneasa Shopping City, Feeria şi Carrefour Băneasa, pentru a oferi clienţilor o noapte cu promoţii, multe suprize şi distracţie pe cinste pe 3 iulie. Cumpărătorii se vor putea bucura de oferte şi promoţii speciale de la oră 18:00 până la 2 dimineaţa.

O vizită la Băneasa Shopping City în această perioadă reprezintă un adevărat maraton, în care cel mai rapid câştigă. Pe 3 iulie mall-ul este deschis până la 2 dimineaţa pentru a sărbători Disco Night Shopping Party în atmosfera anilor disco.
Surprizele nu vor înceta să apară în data de 3 iulie: de la ora 18:00 şi până la ora 2 dimineaţa o mulţime de premii instant, cadouri şi vouchere de cumpărături se oferă celor care vor fi în centrul comercial în acest interval orar. În plus, la tombola specială din acea seară se va putea câştiga un scuter Orbit (SYMPLY) 50.

Promoţiile sunt practicate în magazinele de îmbracăminte, accesorii, lenjerie, încălţăminte, în magazinele de decoraţiuni interioare, de echipamente şi îmbrăcăminte sportivă, de cadouri. Vor exista reduceri şi în magazinele de cosmetice şi parfumuri precum şi la cele de bijuterii.  

Cumpărătorii se vor putea bucura de oferte şi promoţii speciale, doar pe 3 iulie, de la ora 18:00 până la 2 dimineaţa.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!