Poveste din cartiere pariziene

De Revista Look, pe

Plimbandu-ma o saptamana prin Paris (pe jos!) am avut timp sa descopar o multime de magazine (mai bine zis boutique-uri) cu toate tipurile de accesorii.

Poveste din cartiere pariziene

Plimbandu-ma o saptamana prin Paris (pe jos!) am avut timp sa descopar o multime de magazine (mai bine zis boutique-uri) cu toate tipurile de accesorii. De la palarii cu pene, la brose in forma de ridichi sau la evantaie japoneze, poti gasi orice!

Aproape tot ce vezi in aceste pagini, poti face si tu!

Marais, unul dintre cele mai vechi cartiere pariziene, a fost primul in care am ajuns si ceea ce mi-a placut la nebunie au fost strazile mici, scurte si inguste, pline de magazine la fel de mici si de simpatice. In primul boutique sutele de fulare colorate, peretii intregi de cercei de toate modelele m-au speriat, dar uitandu-ma mai atent mi-am dat seama ca acea „dezordine” era bine structurata. Gaseai orice. Trebuia doar sa te gandesti ce-ti trebuie!


Matiere Premiere (Marais)

Un alt magazin care mi-a iesit in cale mi s-a parut atat de util incat nu-ti mai cumparai nimic din placere, ci din nevoie! Mii de margele de toate culorile, toate dimensiunile si toate formele erau asezate in farfurioare colorate, sfori sau bucati de piele erau atarnate deasupra lor, asa incat rolul cumparatorului era doar sa le combine dupa propriul gust. Saint-Honoré. Un cartier foarte cunoscut, tot in centrul Parisului, cu strazi un pic mai mari si mai aglomerate mi s-a parut a fi la fel de interesant, dar cu totul diferit! Magazinele, tot mici si cochete, pareau un pic mai scumpe.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!