Fashion House Outlet Shopping Party

De Andra Pecingina pe

Fashion House Outlet Centre a pregătit o serie de reduceri şi promoţii substanţiale pentru clienţii săi cu ocazia împlinirii unui an de la înfiinţare şi un eveniment outlet Venera Arapu.
Evenimentul special a fost pregătit pentru data de 11 decembrie, Fashion House Shopping Party. Vizitatorii Fashion House vor avea ocazia de a achiziţiona una din cele 800 de piese create de cunoscutul designer Venera Arapu la preţuri cuprinse între 85 şi 255 de lei.

Fashion House Outlet Centre Militari îşi aşteaptă vizitatorii cu reduceri de până la 70% tot timpul anului la produse de marcă: Puma, US Polo Assn., adidas, Famous Brands, Benetton, Mango, Stefanel, Replay, Levi`s, Ipekyol, B&B Collection, Otter, Timberland/Nautica şi multe altele.

În următoarea perioadă vizitatorii se vor putea bucura de reduceri suplimentare de 20% din preţul de outlet aplicate produselor selecţionate. De asemenea, se oferă 11 premii a câte 500 lei constând în vouchere de cumpărături şi 26 de cupoane pentru cumpărături valabile timp de un an, în magazinele centrului.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, luni, 14 decembrie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro