Noua coafură afro a Elenei Gheorghe

De Andra Pecingina pe

Cântăreaţa Elena Gheorghe a făcut o vizită matinală colegilor noştri de la Libertatea şi cu această ocazie am putut admira noul ei look, coafura afro cu bucle foarte mici.
În plus, vedeta ne-a vorbit în exclusivitate despre schimbarea ei de look.

Ea mărturiseşte că i-ar fi fost frică să recurgă la un permanent şi a preferat o coafură afro pentru că „se poartă neglijent studiat”.

Este artista mulţumită de rezultat? „Da, e foarte uşor de întreţinut, nu mai am nevoie să îl aranjez în fiecare zi. Obişnuiam să fac bucle cu placa sau ondulatorul şi părul era afectat.

Acum nu mai folosesc nici măcar fixativ. Noaptea dorm cu părul prins în vârful capului cu un elastic gros şi dimineaţa îl desfac şi îl aranjez cu degetele,” ne spune Elena.

Noua coafură afro a Elenei Gheorghe Elena ne spune că stilista Geta Marin a folosit bigudiuri spiralate şi casca specială pentru fixarea la cald a buclelor foarte mici.

Look-ul pentru care a petrecut 3 ore la coafor este cel ales de Beyonce Knowles pentru perioada în care s-a lansat într-o carieră solo. Albumul ei de debut şi rolul în Austin Powers îşi datorează succesul în mare parte şi schimbării de look.

Geta Marin ne spune mai multe despre coafura adoptată de Elena Gheorghe: ” este destul de căutată şi nu ma aşteptam să aibă aşa un succes. Probabil pentru că este o coafură rezistentă, durează chiar şi o săptămână.” La salonul Getei Marin, o coafură afro te va costa 100 de lei.

Cântăreţa ne-a dezvăluit că încearcă şi o schimbare de stil vestimentar,fără ajutorul unui stilist. Iată şi transformările de look pe care le-a făcut Elena Gheorghe de-a lungul carierei!
Noua coafură afro a Elenei Gheorghe

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro