Sacoul – cum îl asortezi la ţinutele de vară

De Erika Chivu pe

Sacoul lejer, care se potriveşte la orice ocazie şi orice tip de ţinută, nu trebuie să-ţi lipsească vara asta din garderobă. Noi îţi arătăm cu ce să îl combini ca să fii în trend.
Vanessa Hudgens, Kim Kardashian, Chloe Sevigny, Cameron Diaz sau Keira Knightley sunt mari fane ale sacoului şi au toate motivele – îl pot purta atât seara, cât şi ziua, la ţinute elegante, casual-chic sau boeme. Cu un singur sacou poţi face nenumărate combinaţii vara asta, dar îţi va fi util şi la toamnă.

Ca să te asiguri că îţi cumperi o piesă cu adevărat versatilă, alege o culoare uşor de asortat. Sacoul alb este trendul preferat al vedetelor, dar poţi opta şi pentru culori mai practice, de pildă negru, nude, maro sau navy.

Look de seară

La o ocazie specială, poartă un sacou lejer peste o rochie, fie ea fără umeri, cu umeri sau cu bretele subţiri. Pentru un look de seară vedetele preferă sacoul alb sau negru, care dau o notă de eleganţă ţinutei.

Keira Knightley poartă un sacou lejer, dar scurt peste o rochie delicată cu multă dantelă. Ca şi culori a mers pe o combinaţie cuminte, care nu poate da greş niciodată – sacou negru cu rochiţă albă.

Sarah Jessica Parker şi modelul Agyness Deyn au ales sacouri mai lungi peste rochii de seară – una lungă şi fluidă, alta scurtă şi mulată, dar ambele look-uri sunt foarte chic vara asta.

Outfitul lui Cameron Diaz este perfect pentru o seară la terasă sau o plimbare pe faleză. Combinaţia de pantaloni scurţi cu sacou lung este foarte des purtată de vedete, dar – atenţie! – ca să o adopţi şi tu trebuie să ai picioare perfecte. Dacă vrei un look mai potrivit pentru o seară în club, schimbă cămaşa cu un top metalic.

Sacoul - cum îl asortezi la ţinutele de vară

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2