Cum porţi indigo pe pleoape

De Andra Pecingina, pe

Privirea dramatică devine cel mai în vogă trend în machiaj pentru sfârşitul de an, iar nuanţele de indigo te vor cuceri instantaneu. Cum realizezi un machiaj de invidiat, la fel ca Rihanna sau Eva …
… Mendes. Stiliştii au declarat că indigo va fi culoarea must-have pentru pleoape şi vedetele s-au conformat. Însă nu toate au reuşit să o folosească în avantajul lor.  

Încearcă să realizezi un machiaj clasic smokey eyes şi apoi să adaugi fie fard indigo în centrul pleoapei  superioare pentru un efect pătrunzător al privirii, fie o linie fină de eyeliner indigo pentru a contura colţul exterior al ochilor.

Îţi recomandăm fardurile de pleoape Pallete Liberté, din colecţia Declaring Indigo, de la Lancôme la preţul de 230 lei, fardul lichid Color Last de la Astor la 19 lei şi Eye Definer Matic Intense de la Maybelline New York în nuanţa Electric Blue, la preţul de 26,99 lei.

Cum porţi indigo pe pleoapeASA DA

Rihanna a folosit eyeliner indigo, un machiaj al ochilor greu de trecut cu vederea, şi o nuanţă mată pentru buze.

Machiajul ei alungeşte ochiul şi îi oferă un plus de culoare şi dramatism prin conturul indigo.

Această culoare puternică şi frumoasă este potrivită cu orice nuanţă a ochilor: verzi, căprui, albaştri, negri, aşa că nu vei avea probleme în a o purta.

Consideră cu grijă ţinuta pe care o alegi pentru seara respectivă, mergi la sigur cu o rochie într-o singură culoare şi nu uita că buzele vor trebui să rămână nude.


Cum porţi indigo pe pleoapeAŞA NU

Leighton Meester a demonstrat că nu înţelege pe deplin trendul atunci când a apărut pe covorul roşu cu cel mai ciudat machiaj.

Ea a optat pentru fard de pleoape indigo doar pe pleoapa inferioară dar a şi accentuat buzele cu un ruj roşu aprins, ceea ce a rezultat într-un look potrivit mai mult pentru Halloween.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!