Cele mai frumoase rochii de la Premiile BAFTA

De Baby, pe

Royal Opera House din Londra a fost aseară gazda decernării Premiilor BAFTA. Câştigători şi perdanţi, ca de fiecare dată, atât în ceea ce priveşte premiile…
… cât şi apariţiile de pe covorul roşu.

Ca de fiecare dată Kate Winslet a avut o ţinută deosebit de elegantă şi discretă, în timp ce Audrey Tautou sau Vera Farmiga au reuşit să aducă un plus de stil galei de aseară.

Despre cele mai frumoase rochii de la Premiile Bafta 2010 vorbim şi în cele ce urmează, iar mai apoi te invit să le descoperi în galeria foto specială pentru acest eveniment.

Vera Farmiga (36 ani), doamna din „Up in the air” sau „The Departed”, a reuşit să impresioneze aseară criticii de specialitate datorită ţinutei sale inspirate. Rochia albă Marchesa din colecţia de primăvară 2010, cu un umăr gol i s-a potrivit ca o mănuşă actriţei, iar centura neagră a venit în completarea ţinutei.
Accesoriile Verei au fost cerceii şi inelul cu diamante de la Asprey. Machiajul a fost simplu, natural şi elegant, concentrat pe evidenţierea superbilor săi ochi verzi.

Look-ul de zeiţă al Verei Farmiga a fost adoptat şi de grăsuţa Gabourey Sidibe (26 ani), actriţa americană care a debutat în cinematografie anul trecut, iar rolul său din filmul „Precious” a dat naştere déjà multor controverse. Mo’nique a purtat o rochie Tadashi Shoji, oarecum asemănătoare cu creaţia Burberry purtată cu graţie şi eleganţă de Claire Danes (30 ani).

Rochii în culori deschise au purtat şi Kristen Stewart (19 ani), dar Jamie Winstone care a ales un look a la Marylin Monroe cu ajutorul rochiei Alexander McQueen.
Cele mai frumoase rochii de la Premiile BAFTA Audrey Tatou (31 ani) a reuşit să aducă un plus de stil pe covorul roşu al Premiilor BAFTA, purtând o superbă rochie într-o nuanţă de roz, marca Lanvin, asortată perfect cu accesorii roşii. O rochie în culori vii a purtat şi actriţa Romola Garai, dar de data aceasta din colecţia de toamnă – iarnă 2009 Erdem. Imprimeul floral bogat i s-a potrivit perfect britanicei, iar pantofii negri au adus un plus de stil ţinutei.

Şi pentru că vorbim de rochii cu imprimeu floral, atunci trebuie să o amintim aici şi pe Carey Mulligan (24 ani), cea care a fost desemnată „cea mai bună actriţă într-un rol principal”.

Carey a optat pentru o ţinută extrem de elegantă – o rochie neagră asimetrică, fără un umăr cu imprimeu floral alb marca Vionnet, completată cu succes de pantofii Yves Saint Laurent.

Tot o rochie neagră, simplă de această dată, a purtat şi Kate Winslet. Ţinuta Stela McCartney nu a fost deloc una plictisitoare datorită celor două triunghiuri laterale din dantelă neagră ce au oferit o scurtă introspecţie către pielea albă a actriţei.

Poţi descoperi cele mai frumoase rochii de la Premiile BAFTA 2010 accesând galeria foto de mai jos!

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!