Beyonce adoră pantofii Louboutin. Ţie care îţi plac?

De Diana Sorescu pe

În ultima vreme, frumoasa Beyonce pare să fi făcut o fixaţie pentru pantofii Louboutin. Cel mai nou model pe care l-a purtat la gala NBA a fost unul extravagant, plin de cristale.
Beyonce este o celebritate model: nu se implică în scandaluri, are o viaţă de familie liniştită alături de soţul ei, Jay Z, îşi vede de carieră şi o face cu mult talent şi unde mai pui că se îmbracă cu gust!

Multe dintre creaţiile pe care le poartă sunt realizate chiar de mama ei, însă diva are şi designeri pe care îi adoră şi de la care se îmbracă des.

În ultima vreme, Beyonce pare să fi dezvoltat o reală pasiune pentru pantofii Christian Louboutin, mai exact pentru modelul Daffodil Platform Heels.

Vorbim despre pantofi din colecţia primăvară vară 2011, adevărate opere de artă cu toc impresionant.

Pe 14 februarie, diva a celebrat Valentine’s Day într-o rochie-pulover simplă, neagră dar pe care a asortat-o unor platforme turquoise, evident marca Louboutin.

Dacă această pereche a făcut senzaţie, acum două zile Beyonce s-a afişat la gala NBA într-o ţinută chic, pe care a accesorizat-o cu pantofi-bijuterie, plini de cristale.
De data asta chiar că ne-a lăsat fără cuvinte!

Ţie care pereche de pantofi îţi place cel mai mult? Ai purta asemenea creaţii sau ţi se par prea extravaganţi?

Beyonce adoră pantofii Louboutin. Ţie care îţi plac?

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro