5 ţinute speciale pentru petrecere

De Andra Pecingina pe

Sezonul petrecerilor de Sărbători cere o reorganizare a garderobei şi o sesiune de shopping! Avem pentru tine cinci ţinute speciale pentru noaptea de Crăciun, „little black dresses” şi accesorii rafinate!
Rochia midi fără bretele este o alegere foarte bună pentru o petrecere de Crăciun. Modelul de mai jos care imită o ţinută cu fustă creion cu talie înaltă poate fi purtat cu o jachetă de seară cu croială masculină.

Optează pentru pantofi cu totul speciali, într-o culoare electrizantă şi pentru accesorii un colier XXL şi un inel de cocktail. Poşeta trebuie să rămână simplă şi elegantă, de aceea îţi recomandăm un design cu două stiluri de baretă, unul metalic rigid şi celălalt din lanţ.
5 ţinute speciale pentru petrecere
Rochie Fishbone Sister, 89,90 lei
Jachetă New Yorker Amisu 129 lei
Sandale Lucky Star Aldo, 449 lei
Poşetă Accessorize, 147 lei
Colier Accessorize, 94 lei
Inel de cocktail Accessorize, 71 lei

Nu poţi da greş alegând o ţinută cu tentă retro pentru o petrecere de Crăciun. Rochia neagră din jerseu cu decolteu în V şi talie înaltă trebuie purtată cu o pereche de pantofi cu toc mai puţin înalt (7 cm) şi cu o poşetă cu accente strălucitoare.

Încălţămintea cu aplicaţii pene şi poşeta cu paiete scoate rochia neagră din anonimat. Ultimul accesoriu care va da şi nota ţinutei – retro – este un accesoriu de păr cu voaletă, cel mai chic mod de a îţi evidenţia trăsăturile.
5 ţinute speciale pentru petrecere
Rochie Reserved, 109 lei
Pantofi Pedro Garcia, 1799 lei
Poşetă plic cu paiete Accessorize, 176 lei
Brăţară Maria Filipescu, 230 lei
Voaletă cu pene Accessorize, 176 lei

Fură din stilul Angelinei Jolie şi alege o rochie din piele ecologică asemănătoare cu cea purtată de vedetă la premiera filmului „Inglorious Basterds”. Genul acesta de rochie foarte senzuală dar rafinată în acelaşi timp trebuie purtată în combinaţie cu accesorii de efect.

O brăţară de autor din catifea neagră şi tulle şi o pereche de cercei-candelabru sunt de ajuns pentru a atrage privirile invitaţilor! Îţi mai trebuie doar o poşetă de mână în aceeaşi nuanţă cu bijuteriile şi eşti gata de petrecere.5 ţinute speciale pentru petrecere
Rochie NewYorker Amisu 179 lei
Sandale ALDO Hard Candy 549 lei
Poşetă plic Accessorize, 235 lei
Brăţară din catifea Maria Filipescu, 235 lei
Cercei Accessorize, 59 lei

Nu subestima puterea volanelor feminine şi foloseşte-o în avantajul tău! O rochie simplă, neagră cu volane pe decolteu şi tivul de jos este ideală pentru a îţi evidenţia picioarele şi braţele.

Adaugă-i o pereche de botine într-o culoare neon şi câteva accesorii jucăuşe: o brăţară cu talisman, bentiţă de păr cu pene aplicate şi o poşetă plic clasică.
5 ţinute speciale pentru petrecere
Rochie New Yorker Amisu, 109 lei
Botine Debenhams, 337 lei
Poşetă plic Deichmann, 34 lei
Bentiţă de păr cu pene de păun Accessorize, 71 lei

Un stil preferat de multe devoratoare de tendinţe este acea ţinută în care accentul este pus pe accesorii.

Cizmele înalte peste genunchi într-o culoare neobişnuită sunt exact genul de accesorii pe care vrei să le arăţi şi pentru care vrei să fii admirată. Potriveşte-le cu o rochie simplă din mătase, cu o croială uşor asimetrică.

O broşă cu camee şi o pereche de cercei medii completează perfect ţinuta, la fel şi o poşetă de inspiraţie retro, cu broderie în culori!
5 ţinute speciale pentru petrecere
Rochie Reserved, 169 lei
Poşetă cu broderie Accessorize, 136 lei
Cizme Mihaela Glăvan, 1300 lei
Broşă cu camee Accessorize, 41 lei
Cercei ALDO Hard Candy, 89 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro