Uimitor! Iată vedetele care îşi păstrează Oscarul în…baie

De Geo Berciu, pe
Câştigarea unui premiu Oscar este visul oricărui actor, însă, o dată primit, unele celebrităţi au găsit un loc inedit unde să-l aşeze. Iată vedetele care îşi păstrează Oscarul în...baie

Susan Sarandon, câştigătoare a unui premiu Oscar în anul 1996 pentru rolul principal din pelicula “Dead Man Walking” a mărturisit că nu şi-a mai văzut trofeul de câţiva ani, pentru că acesta face parte dintr-o expoziţie organizată de către Muzeul de Istorie Naturală. Înainte de a-şi dona premiul, actriţa a declarat cu sinceritate că mult râvnita statuetă a tronat împreună cu toate celelalte premii în baia destinată oaspeţilor din propria locuinţă.

Susan-Sarandon-pastreaza-oscar-baie

Actorul francez Jean Dujardin a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru prestaţia din filmul „The Artist”, în 2012, iar la început l-a aşezat, la vedere, pe o etajeră, unde îl ştergea din când în când de praf. În final, „acest domn curat cu mutrița lui netedă”, după cum s-a exprimat, a ajuns la toaletă.

Jean-Dujardin-pastreaza-oscar-baie

La fel a procedat și Emma Thompson, căreia i s-a acordat de două ori Oscarul, pentru „Howards End” și „Sense and Sensibility”. Motivul pentru acre le păstrează în baie? Actriţa britanică susţine că aceste obiecte strălucitoare şi aurii nu par potrivite în nici o cameră din casă, iar la toaletă se potriveau cu ţevile. Ba mai mult, Emma Thompson povesteşte cu umor că-i place să le vadă cum se oxidează cu fiecare zi care trece şi se învechesc, aşa cum se întâmplă şi cu corpul ei.

Emma-Thompson-pastreaza-oscar-baie

Şi Jodie Foster, deţinătoare a două premii Oscar, pentru rolurile principale din “The Accused” ;i “The Silence of the Lambs”, şi-a ţinut trofeele în baie timp de mai mulţi ani deoarece avea impresia că se încadrau perfect în peisaj şi arătau bine printre robinete. După ce s-au corodat din cauza aburului, actriţa le-a mutat într-o casetă de valori din camera ei.

Jodie-Foster-pastreaza-oscar-baie

Kate Winslet şi-a adjudecat şi ea o statuetă în 2009 pentru rolul din drama romantică “The Reader”, iar locul unde a ales să-şi păstreze Oscarul a fost, evident în baie. Actriţa a declarat că a dorit astfel să fie generoasă cu oaspeţii ei, care să poată să ţină în mână premiul şi să simtă o mică parte din emoţia pe care ea a simţit-o când a primit-o pe scenă.

Kate-Winslet-pastreaza-oscar-baie

(Sursa foto: Hepta, Northfoto, oscar.go.com)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!