Semne că soțul îți este cel mai bun prieten

De Ana Munteanu pe
Relațiile de cuplu au tot felul de caracteristici. În funcție de el. În funcție de ea. În funcție de cei pe care îi au cel mai mult în preajmă .În funcție de metodele prin care au reușit să își aducă pe un făgaș normal viața de zi cu zi, cu bucuriile, tristețile și compromisurile ei... Dar de unde știi dacă cel care îți este, oficial, partener de viață îți e și cel mai bun prieten? Din cele de mai jos.

1. El vs prietene

Preferi să îți petreci o seară liberă în compania lui, liniștiți, pe canapea, decât alături de grupul de prietene. Să faci… nimic cu el e mai bine decât orice altceva

2. Îți spune tot

To ce a vorbit cu amicii lui băieți… tu știi! Asta nu pentru că ar fi el bârfitor sau nu ar fi un prieten bun. Dar nu poate să îți ascundă nimic și știe că este în regulă să-ți spună ție deoarece nu vei spune nimic mai departe.

3. Hobby-uri comune

Searialul de duminică seara este ceva sfânt pentru amândoi. Nimeni nu mută programul, nimeni nu clipește, nimeni nu e atent la nimic altceva din afară! Vă uitați cu la fel de multă plăcere la aventurile eroilor voștri preferați.

4. Mâncarea preferată

Dacă iei ceva de mâncare în drum spre casă, nici nu mai trebuie să îl întrebi ce vrea, pentru că deja știi ce îi place cel mai mult, ce nu vrea să vadă pe masă sau la ce este alergic. Asta este dragostea adevărată!

5. Limbaj propriu

Vă înțelegeți din priviri. Deja nu mai e nevoie, când sunteți într-un grup de oameni, să vorbiți clar și răspicat. E nevoie doar de o simpl privire, un cuvânt secret sau un semn numai de voi știut ca să știți despre ce este vorba.

6. Mereu împreună

Nu la propriu. Că doar nu sunteți siamezi! Numai că… ai prefera să fie acolocând se întâmplă ceva amuzant, să se bucure și el, pentru că știi câtă plăcere i-ar face,

7. Pățanii de neuitat

V-ați planificat o excursie, cap-coadă, dar… ceva se întâmplă și treaba nu merge conform planului inițial. Vă prinde ploaia, nu mai aveți cazare, seara romantică se transform într-o seară petrecută într-un loc necunoscut, în vârf de munte, înconjurat de localnici prietenoși. Dacă reacționați la fel, bucuroși de necunoscutul din fața voastră și nu se întâmplă ca unul dintre voi să se enerveze că lucrurile nu au decurs cum ați plănuit inițial… sunteți un cuplu pe aceeași lungime de undă!

8. Cei mai buni sfătuitori

Sunteți psihologul celuilalt. Vă știți, cu lux de amănunte, fiecare problemă. Și știți și rezolvarea ei. Nu mai aveți nevoie să vă consultați și cu cei din jur, soluția e la partener întotdeauna!

9. Greutăți depășite cu brio

Desigur, atunci când totul decurge lin, orice relație pare perfectă. Dar voi ați reușit, fiindu-vă mereu sprijin unul altuia, să treceți prin variate piedici, fără a le lăsa pe acestea să vă îndepărteze!

10. Vă terminați unul altuia…

Propozițiile? Gândurile? Sandwich-urile? Acțiunile? Ce mai contează? Important este faptul că vă completați ca nimeni alții!

Foto: cuplu fericit / shutterstock

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro