Motive pentru care să-l iubești

De Diana Zagrean, pe
Poate că îl iubești mai mult când te sărută, când te alintă și când îți face o surpriză. Important este să-l iubești și din motive pragmatice și sentimentale. Vezi care sunt acele motive pentru care să-l iubești.

Te face să te simți în siguranță

Deși te tratează ca pe un egal, acest bărbat te face să te simți în siguranță. Cu el știi sigur că nu îți va face nimeni rău, mai ales el. Nu îți vorbește niciodată urât, nici măcar când vă certați și știi că este de partea ta și te iubește, orice s-ar întâmpla.

Este gentleman din iubire, nu de protocol

Poate că mulți bărbați se poartă civilizat, deschid ușa la mașină, țin ușa la lift și aduc flori la întâlnire. Dar mulți o fac pentru că știu și au fost învățați că așa trebuie. Cel care face astfel de mici gesturi cavalerești pentru că simte că ai nevoie de afecțiune merită toate laudele.

Acceptă, dar nu se așteaptă să ai grijă de el

Bărbații sunt un amestec interesant de copii neajutorați și macho independenți. Acest bărbat care te merită acceptă să ai grijă de el, apreciază că îi faci pachetul pentru serviciu și că îi pansezi rana d ela o așchie, dar nu se așteaptă ca tu să-i sari mereu în ajutor. Nu îți cere niciodată să-l ajuți și nu se așteaptă ca tu să faci ”treburi de femeie”, în timp ce el face ”treburi de bărbat” în casă.

Îți supraestimează calitățile

Bărbatul care te merită nu îți spune niciodată că nu poți face ceva, sau nu te critică într-un mod răutăcios. El știe mereu că tu poți mai mult și te ambiționează și te motivează să-ți duci la capăt planurile și obiectivele.

Sursa foto cuplu fericit: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!