Exerciții pentru piept: Cum ridici sânii cu sport

De Diana Zagrean, pe
Dacă vrei să încerci niște exerciții pentru mărirea sânilor care să îți și redea tonusul general, încearcă câteva metode de revigorare a pectoralilor.

Exerciții pentru piept pe care le poți face acasă

Indiferent dacă ai deja sânii lăsați, sau dacă doar vrei să ai pielea mai fermă și mușchii mai bine definiți, trebuie să încerci câteva exerciții pentru bust.

Cele mai simple exerciții pentru piept și pentru ridicarea sânilor sunt cele care seamănă cu flotările, deoarece prin intermediul lor tonifici pectoralii și arzi grăsimea în exces din zona pieptului.

Flotările sunt eficiente și pentru că îți lucrează mai multe grupe de mușchi deodată: pectorali, umeri, spate și abdomen.

Dacă te simți în formă și faci des exerciții de tonifiere, poți încerca să stai pe vârfuri când faci flotări, sau chiar să ții picioarele pe o minge de fitness.

Presă cu gantere

Tot pe mingea de fitness, întinde-te pe spate, cu genunchii îndoiți în unghi de 90 de grade. Ține brațele întinse în sus și ține câte o ganteră în fiecare mână.

Adu încet ganterele spre umeri, ca și când ele reprezintă un perete pe care încerci să-l împingi înapoi în sus. Repetă de 10 ori, apoi fă pauză și repetă în 3 serii de câte 10 ridicări și coborâri zilnic.

Încearcă și exerciții pentru o talie subțire

Exerciții pentru pectorali care îți ridică sânii

Stai pe un scaun sau bancă de fitness și pune mâinile în lateral, în timp ce întinzi picioarele în față, drepte. Ridică-te în brațe de pe bancă, fără să miști picioarele sau mâinile. Îndoaie coatele și lasă-te în jos, pe lângă bancă, respirând controlat. Ridică-te la fel de încet și repetă.

Acest exercițiu este foarte bun pentru ridicarea sânilor lăsați și pentru întărirea brațelor, cu accent pe triceps.

Citește și despre aceste exerciții pentru brațe subțiri și tonifiate

Exerciții pentru un bust generos și sâni lăsați

Folosește o minge medicinală. Stai dreaptă și depărtează puțin picioarele în lateral. Ține mingea cu ambele mâini și ridică mingea deasupra capului. Aruncă mingea spre podea cu forță. Repetă de 10 ori, în 3 serii, apoi fă pauză.

Există tot felul de exerciții pentru mărirea sânilor, dar cele mai bune rămân tot cele care îți tonifică mușchii pectorali și care îți cresc forța în piept. Vezi care ți se potrivesc.

Sursa foto femei sală fitness piept: Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!