Cum rezolvi problemele în cuplu fără ceartă

De Diana Zagrean, pe
Uneori, în cuplu apar probleme și partenerul tău are nevoie de sprijin, iubire și înțelegere. Vezi cum rezolvi problemele în cuplu fără ceartă și cum îi arăți că îl iubești necondiționat.

Când a avut o zi proastă

Fie că ședința a mers dezastruos la muncă, o femeie neatentă i-a îndoit bara spate la mașină, sau că a pierdut un pariu important, o zi proastă înseamnă frustrare și oboseală.

Ajută-l să te simtă aproape, fără senzația că îi stai pe cap după o zi grea. Un masaj al umerilor, o bere rece și o friptură caldă, o îmbrățișare lungă, toate fac bine și îi arată că ești alături de el.

Întreabă-l dacă vrea să vorbească despre ce s-a întâmplat și lasă-l să se descarce, sau să nu spună nimic.

Probleme de familie

Nu ne alegem familiile, așa cum nu putem să ignorăm problemele cu rudele. Întreabă dacă poți ajuta cu ceva, deși, de obicei, mare lucru nu se poate face. De multe ori este de ajuns să ții persoana dragă de mână când o rudă apropiată trage să moară, sau să asculți când se vaită de o soră sau un frate care îi face probleme.

Probleme financiare

Dacă partenerul tău are probleme financiare, se poate simți speriat, stresat, neajutorat. Toate sunt senzații de vulnerabilitate, care mai ales în cazul bărbaților, pot declanșa reacții agresive.

Dacă știi că are nevoie de bani, dar el nu zice nimic în privința asta, nu te oferi să-i împrumuți bani fără să fii sigură că te poți lipsi de ei. Dacă nu sunteți căsătoriți, ceea ce ar însemna că sunt problemele voastre, nu ale lui și mai ales dacă sunteți de puțin timp împreună, nu te arunca să îl ajuți cu bani. Nimic nu este mai neplăcut decât să urmărești un fost pentur niște bani pe care ți-i datorează de când erați împreună.

Sursa foto cuplu îmbrățișare: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!