Cum faci viața intimă mai jucăușă

De Diana Zagrean, pe
Dacă ți se pare că nu te mai distrezi ca la început în dormitor și că viața voastră intimă a intrat în rutină, există metode să o revigorezi rapid. Vezi câteva trucuri care te ajută să faci viața intimă mai jucăușă.

Fantezii

Discutați cât mai liber despre fanteziile voastre, fără judecăți și fără rușine. Dacă nu pare prea deschis, spune-i tu, în joacă, că ai visat azinoapte un vis erotic cu el, etc. Apoi du discuția în punctul în care îl întrebi ce părere are și cum ar face el în locul tău, etc.

Sex shop

Mergeți la sex shop împreună și hliziți-vă când vă uitați la obiecte ciudate. Chiar dacă sunteți foarte novici și nu știți ce fac respectivele jucării, tot puteți să vă distrați, imaginându-vă că le folosiți greșit sau corect. Poate și cumpărați ceva, dacă tot întrebați și aflați la ce folosesc. Cine știe?

Costume

Dacă nu știi ce ar prefera, mergi la sigur cu un costum de polițistă, doctoriță sau pisicuță. În general, atât cei experimentați, cât și cei foarte tradiționaliști vor reacționa bine la o astfel de surpriză. Așteaptă-l acasă într-un costum sexy, ca să îi fie clar ce va face în următoarele ore.

Ceva nou

Încercați ceva nou, poate un workshop cu temă sexuală, poate o ședință de terapie de cuplu cu un sexolog, cereți un interviu cu o escortă pentru sfaturi, sau mergeți la o petrecere tematică mai specială. Tot felul de astfel de evenimente există în orașul tău, poate că vei găsi chiar postere la sex shop, sau anunțuri. Încercați o excursie sau o aventură undeva doar voi doi, timp în care să vă propuneți să încercați cinci poziții noi, etc.

Sursa foto cuplu joacă în dormitor:Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!