Cele mai periculoase ingrediente pe care le poți pune în cafea

De Consuela Stratulat, pe

cafea

Îndulcitori artificiali

O altă greșeală pe care o poți face când îți bei cafeaua este să înlocuiești zahărul cu îndulcitori artificiali. Chiar dacă folosirea lor nu îți scade nivelul glucozei din sânge atât de repede cum o face zahărul, studiile au arătat că te expune riscului de a face diabet și poftelor nesănătoase. În plus, consumul de îndulcitori îți dă peste cap flora intestinală, așa că alege variante naturale, precum miere sau ștevie.

Zahăr

O linguriță de zahăr pe zi nu este atât de periculoasă, însă dacă obișnuiești să bei mai multe cafele și le îndulcești cu zahăr de fiecare dată, îți dai sănătatea peste cap. Folosește mai bine miere și adaugă întotdeauna un praf de scorțișoară în cafea, deoarece studiile au arătat că acest condiment menține nivelul zahărului din sânge în limite normale și te scapă de poftele nesănătoase.

Lapte degresat

Cercetătorii susțin că laptele ceva mai gras este mai bun pentru cafea decât cel degresat. Aceste concluzii au fost trase în urma unui studiu care a arătat că oamenii care au mâncat produse lactate mai grase au consumat o cantitate mai mică de carbohidrați pe o perioadă de 4 ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!