Ce îți dorești de la o întâlnire, după prima tinerețe

De Diana Zagrean, pe
Oamenii își mai schimbă preferințele și își mută atenția odată cu înaintarea în vârstă. Vezi ce își doresc oamenii de la o întâlnire, după prima tinerețe și cum diferă aceste nevoi de cele de la începutul vieții adulte.

Apreciezi altfel profunzimea unei persoane

În adolescență și perioada de adult tânăr (18-30 ani) fiecare caută un partener cu care să aibă multe în comun, care să asculte aceeași muzică, să iubească tot marea sau muntele și să fie atractiv din punct de vedere fizic.

Ca adult responsabil și matur, începi să te gândești mai mult la ce fel de persoană vrei alături la greu, la ce fel de părinți ați fi împreună, sau la cât de profundă și rezistentă este conexiunea voastră.

Scade toleranța la prostii

În tinerețe, toleranța oamenilor pentru drame minore, exagerări, condiții și pretenții sau atitudini care cer atenție și jocuri complicate ale minții este relativ mare.

Ca persoană matură, toleranța pentru ”figuri și fițe” din partea persoanei iubite scade și realizezi că nimic din toate astea nu îți aduce un plus în viața ta.

Te simți confortabil singur

În prima parte a vieții, oamenii simt puternic presiunea celor din jur, când toți colegii de școală sau prietenii au pe cineva și totul se face în cuplu. Cumva, pare normal să fii mereu cu cineva, că doar nu o să mergi în vacanță singur, la grătar nu poți să nu ai partener la badminton și cărți și statutul de single este cumva peiorativ.

Ca om matur înțelegi că presiunea oamenilor din jur nu este reală și că nu trebuie să faci ce face toată lumea, ci ceea ce este mai bine pentru tine.

Începi să-ți înțelegi propria valoare

În tinerețe ești mult mai influențabil și ai impresia că primești numai ce meriți. Apoi te maturizezi și începi să înțelegi că unii oameni nu merită eforturi din partea ta. Că ești o persoană frumoasă și independentă, care merită tot ce e mai bun și care nu trebuie să se mulțumească cu puțin. Și atunci renunți la oamenii care nu-ți aduc valoare și frumos în viață.

Sursă foto cuplu romantic: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!