Vrei un păr superb? Încearcă reţeta simplă a Monicăi Bellucci

De Geo Berciu pe
Are 50 de ani, însă frumuseţea clasică a Monicăi Bellucci continuă să fascineze. Unul dintre punctele ei forte este părul, căruia îi acordă o îngrijire deosebită, însă deloc sofisticată, cu o reţetă simplă.

Ca şi alte vedete care au descoperit beneficiile măştilor naturale, Monica Bellucci preferă să aibă grijă de părul ei acasă. Într-un interviu, focoasa italiancă a mărturisit că secretul suberbei podoabe capilare este apa minerală.

Atunci când îşi spală părul, are la îndemână apă carbogazoasă cu care diluează şamponul, deoarece consideră că soluţia concentrată dăunează părului. Mai mult decât atât, niciodată nu îl spală mai des de două ori pe săptămână şi foloseşte produse de coafat numai la evenimentele publice. În rest, preferă naturaleţea.

Cum însă evenimentele mondene îi solicită des prezenţa, Monica Bellucci se asigură că părul ei nu are de suferit. Dacă acesta devine prea aspru sau tern în urma folosirii diverseleor produse de styling, actriţa are soluţia: uleiul de măsline. Înainte de spălare, aplică o mască de ulei de măsline pe toată suprafaţa firelor, mai ales la rădăcină şi stă aproximativ 20 de minute pentru ca aceasta să-şi facă efectul. Şi, având în vedere părul strălucitor şi mătăsos pe care Monica Bellucci îl afişează, efectele sunt indiscutabile!

EXCLUSIV! Melania Medeleanu și băiețelul său pe coperta Revistei Unica

EXCLUSIV! Melania Medeleanu și băiețelul său pe coperta Revistei Unica