VIDEO Beauty: Scapă de celulită rapid cu radiofrecvenţa!

De Diana Sorescu, pe

Specialiştii de la Keiko ne-au prezentat cele mai noi şi eficiente terapii pentru combaterea celulitei, printre care şi radiofrecvenţa! Vezi în video ce înseamnă!

Fără celulită cu radiofrecvenţă

Radiofrecvenţa este cea mai nouă tehnologie în terapiile beauty.  Undele de radiofrecvenţă acţionează cu termolipoliza selectiva pentru a trata şi înfrumuseţa. Cu alte cuvinte, radiofrecvenţa conduce o temperatură ridicată în profunzimea ţesuturilor, pentru a trata ăn interior problema.
Este ideal pentru:
•    persoanele cu piele flască: femei care au născut recent, sâni lăsaţi, piele flasca în zona coatelor şi a genunchilor (recunoscuta pentru dificultatea cu care se remodelează),
•    pentru refacerea conturului corporal în cazul celor afectate de inesteticul aspect de coajă de portocală dar şi pentru reîntinerirea tenului şi atenuarea efectelor îmbătrânirii: riduri, aspect matifiat, piele flască.

Sub acţiunea undelor de radiofrecvenţă temperatura creşte până la 40-42 de grade la suprafaţa pielii, în timp ce în interiorul ţesutului tratat ajunge până la 60-65 grade.
VIDEO Beauty: Scapă de celulită rapid cu radiofrecvenţa!
Ceea ce este spectaculos în tratamentul cu radiofrecvenţă este tonifierea conferită, care se poate observa încă de la prima şedinţă, indiferent că aplicăm terapia facial sau corporal. Unda de radiofrecvenţă produce contracţia fibrelor de colagen şi stimulează formarea de fibre noi, elastice.

Urmăreşte video de mai jos şi vezi cum se derulează o şedinţă de radiofrecvenţă!
Mulţumim Keiko!
Foto, video: Robert Hanciarec

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro