Pentru un ten tânăr şi luminos încearcă masca cu vin roşu

De Geo Berciu pe

Înainte de a cheltui o avere pe o cremă cu resveratrol (un antioxidant puternic prezent în coaja şi sâmburii strugurilor), poţi încerca varianta naturală: vinul roşu.

Datorită conţinutului ridicat de antioxidanţi, vinul roşu este recomandat în cosmetică deoarece stimulează circulaţia şi creşte elasticitatea pielii, conferindu-i un aspect luminos şi tânăr. O mască facială cu ceai verde, iaurt, miere şi vin roşu este cel mai bun remediu este un adevărat răsfăţ pentru pielea ta.

Ceaiul verde este de asemenea bogat în antioxidanţi, motiv pentru care această mască facială îşi va dubla efectul antiîmbătrânire. Mierea şi iaurtul calmează şi catifelează.

Ingrediente: 1 lingură ceai verde, 1 lingură vin roşu, 1 lingură de iaurt simplu, nedegresat şi probiotic, 2 linguri de miere

Mod de preparare:

Preparaţi o ceaşcă de ceai verde şi lăsaţi-l să se infuzeze câteva minute. Încălziţi mierea într-un pahar sau bol metalic, prin cufundarea într-un vas cu apă fierbinte sau câteva secunde la cuptorul cu microunde. Strecuraţi ceaiul şi amestecaţi-l cu vinul roşu, iaurtul şi mierea, până ce obţineţi o pastă moale şi omogenă. Aplicaţi masca în mod uniform, cu o spatulă de lemn, pe faţa curată şi pe gât, evitând zona ochilor. Relaxaţi-vă şi lăsaţi masca să îşi facă efectul timp de 10 – 15 minute. Clătiţi apoi faţa, alternând apa caldă cu apa rece, apoi tamponaţi faţa cu un prosop curat şi aplicaţi o cremă hidratantă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro