Sylvia îşi întreţine părul roșu cu ulei de măsline şi gălbenuş de ou

De Unica.ro pe

Sylvia a experimentat mai multe schimbări de look de-a lungul timpului, însă de câteva luni a devenit “fata cu părul roşu ca focul” din showbizul românesc.
Noul look îi vine de minune şi a transformat-o într-o apariţie inedită atât la evenimente mondene cât şi pe scenă. Cu toate acestea, Sylvia recunoaşte că părul roşu este mult mai greu de întreţinut decât nuanţele ei de blond din trecut.
Am făcut această schimbare după mulţi ani de zile în care am fost blondă. Prietenii mă alintă acum Prinţesa Merida, personajul principal din filmul Neînfricata, care este roşcata că şi mine. Am optat pentru nuanţa roşu-căpşună, care arată spectaculos, însă părul este acum foarte dificil de întreţinut„, recunoaşte Sylvia.
Pentru a-şi menţine părul sănătos, Sylvia a încercat numeroase tratamente cu fiole scumpe care n-au dat însă niciun rezultat. În cele din urmă, părul Sylviei a redevenit sănătos cu o mască naturistă pe bază de ulei de măsline şi gălbenuş de ou.
Este normal ca părul să se deterioreze după atâtea vopsiri repetate. După ce am devenit roşcată am încercat să-i redau strălucirea cu tot felul de tratamente scumpe. Nu au dat însă rezultat. La sfatul mamei mele aplic acum o mască cu ulei de măsline şi gălbenuş de ou. O aplic de păr de două ori pe săptămână şi stau cu mască în cap vreo trei-patru ore. Rezultatele sunt fantastice. Părul este refăcut complet, nu se mai despică şi este strălucitor„, declară Sylvia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro