3 sfaturi de frumusețe de la dermatologul lui Beyoncé

De Sandra S., pe

Ca orice vedetă, Beyoncé merge la unul dintre cei mai buni dermatologi din Statele Unite pentru a învăța de la el mai multe trucuri de frumusețe. Află ce sfaturi oferă specialistul!

Fântâna tinereții – somnul odihnitor

Ca pielea ta să fie frumoasă și sănătoasă – ca întreg organismul, de altfel – este foarte important să te odihnești destul și să scazi nivelul stresului pe cât posibil. Dormi cel puțin șapte ore pe noapte și pielea nu va îmbătrâni înainte de vreme, spune dr. Harold Lancer, dermatologul cântăreței.

Cea mai bună dietă pentru piele frumoasă

Specialistul spune că cea mai bună dietă pentru o piele frumoasă este cea care conține 40% proteine, 40% grăsimi nesaturate, precum cele din uleiul de măsline sau cel din sâmburi de struguri, și 20% carbohidrați buni. Mai mult, dieta aceasta nu doar face pielea mai frumoasă, ci ajută și la slăbit.
Pe lângă acestea, trebuie să renunți cu totul la sare, să nu consumi lactate de proveniență animală pentru că încetinesc metabolismul celulelor de la nivelul pielii, iar carbohidrații să fie luați din fructe.

Exfoliere zilnică a pielii

Specialistul mai recomandă și exfolierea zilnică a pielii, înainte de rutina de curățare în profunzime. În fiecare zi, celulele pielii mor, în fiecare zi pielea mai îmbătrânește un pic și soarele mai provoacă mici „daune” la nivelul pielii, de aceea este nevoie să exfoliezi celulele moarte înainte de curățare și hidratare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!