Secretul Madonnei: 10 sfaturi de beauty de la Gina Brooke, make-up artistul ei personal

De Sandra Sarbu, pe

Gina Brooke este o artistă foarte talentată, care va fi prezentă la Bucureşti pe data de 26 martie, în cadrul Galei Premiilor Intraceuticals. Cu o tehnică artistică şi un spirit vizionar unic, ea reuşeşte să ridice ştiinţa înfrumuseţării dincolo de limitele şi convenţiile industriei de beauty. Ea este şi cea care a reinventat imaginea Reginei Pop, Madonna, încă din 2003, cele două făcând o pereche imbatabilă de creativitate ce sfidează normalul. Iată ce sfaturi de beauty oferă Gina Brooke:
1. Hidratarea este cel mai important pas pentru a-ţi păstrea aspectul pielii tânăr pentru cât mai mult timp. Atunci când pielea este deshidratată, liniile fine şi ridurile sunt mai accentuate. Pentru asta trebuie să aplici cremă în fiecare seară, după ce te demachiezi, înainte să te culci. Dimineaţa, poţi aplica pe faţă, gât şi decolteu o bază de machiaj hidratantă, care să aibă şi factor de protecţie solară. Dacă vrei ca machiajul să reziste mai mult, aplică primerul – o bază de machiaj mai sofisticată, ce netezeşte şi catifelează tenul şi opreşte secreţia de sebum.
2. Fondul de ten este la fel de important. Pe lângă faptul că trebuie să aibă aceeaşi nuanţă ca pielea ta, cu cât înaintezi în vârstă, trebuie să îţi cumperi produsul care conţine şi ingrediente anti-aging. Pentru un efect luminos, amestecă produsul cu un pic de ulei de gălbenele, astfel tenul tău va avea o textură plăcută şi va fi foarte bine hidratat.
Secretul Madonnei: 10 sfaturi de beauty de la Gina Brooke, make-up artistul ei personal
3. Conturează-ţi structura osoasă a feţei cu ajutorul nuanţelor deschise, nu închise. Aplică un blush pastelat pe pomeţi şi un fard deschis (highlighter) pe partea de jos a mandibulei şi pe o parte şi cealaltă ale punţii nazale. Tenul va fi mai luminos şi va reflecta frumos lumina soarelui, oferindu-ţi şi un look mai curat.
4. Pentru obraj, după ce ai aplicat highlighterul, aplică un pic de pudră bronzantă – nu foarte închisă la culoare – şi pe urmă blushul zilnic. Nu uita să zâmbeşti în timp ce faci asta, pentru o aplicare ideală.
Schimbare de look by Maria Păuna: Iată cum poţi avea sprâncene perfecte prin repigmentare!
5. Dacă vrei să pari mereu zâmbitoare, aplică un pic de concealer în colţurile gurii. Acesta va creea un efect de lifting şi buzele tale vor părea mereu uşor arcuite în sus. Mai mult, dacă vrei ca buzele tale să pară mai voluptuoase, după ce te-ai dat cu ruj şi înainte să aplici glossul, pudrează-ţi uşor centrul buzelor cu un fard deschis la culoare. Foloseşte-te de degete.

Vezi încă cinci beauty tips de la Gina Brooke, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2