Schimbări pe care să le faci în rutina ta de machiaj în toamna 2016

De Claudia Grigore, pe Ultimul update Luni, 15 ianuarie 2018, 18:19
Toamna înseamnă un nou început pentru unii. Cei mai mulți dintre noi alegem să ne schimbăm dieta sau garderoba. Eu îți propun să-ți schimbi rutina de machiaj în această toamnă.

Da, știu că sperie acest lucru, dar nu trebuie să faci schimbări majore. Orice mică schimbare poate avea un efect neașteptat.

  1. Umple-ți sprâncenele

Dacă până acum nu dădeai atenție sprâncenelor tale, este timpul să cumperi un creion sau un fard pentru sprâncene mai deschis decât nuanța părului tău. Completează locurile lipsă din sprâncenele tale și vei vedea o mare schimbare.

  1. Încearcă tighlining


Ce este tightlining-ul? Atunci când folosești un creion cremos negru sau alb pentru a-ți creiona linia apei și zona din interiorul ochilor de sub gene. Creionul alb va da impresia de ochi mari, de păpusă, iar creionul negru îți face face ochi misterioși și completează un machiaj smokey eyes.

  1. Găsește mascara perfectă

O mascara perfectă îți alungește genele și le dă volum. Când vei găsi mascara perfectă pentru ochii tăi, vei ști. Te vei uita în oglindă și vei vedea diferența.

  1. Încearcă un ruj în culori tari

Dacă ești genul care poartă culori șterse pentru buze (roz, nude) poți încerca un ruj de culoare închisă (roșu vișiniu, maro închis sau chiar negru).

  1. Spune pa-pa bronzerului

Un ten de porțelan este mai potrivit anotimpului mai rece. Bronzerul va părea artifical pe tenul tău, așa că a venit timpul să-i spui la revedere.

  1. Încearcă să conturezi

Fenomenul de contouring stârnit de Kim Kardashian încă face furori. Dacă ai fața rotundă, încearcă-l și îți vei putea schimba complet fizionomia.

Sursa foto 123rf

Citește și: Ce rujuri se poartă în toamna 2016

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!