Moduri neobișnuite de a folosi deodorantul

De Adina Radu, pe

Toată lumea știe la ce folosesc deodorantele și antiperspirantele: la blocarea transpirației și/sau parfumarea zonei axilare. Dar, dacă deodorantul poate fi folosit și în alte situații? Deodorantul poate integrat în rutina noastră de frumusețe ca produs multifuncțional. Am câteva trucuri. Citește mai departe.

Deodorant pentru sâni

Cum nu există niciun deodorant special pentru această zonă sensibilă, dar extrem de expusă la transpirație poți încerca să folosești orice deodorant sub sâni și între sâni pentru a preveni transpirația și mirosurile neplăcute.  O să-mi mulțumești data viitoare când vei merge la sală.

Soluție antibătături

Spune la revedere bătăturilor cu un deodorant. Dacă pantofii te jenează și îți provoacă bătături încearcă să folosești un deodorant pe zonele afectate înainte să te încalți. Deodorantul va micșora frecarea dintre pielea ta și interiorul încalțamintei.

Deodorant pentru picioare

Picioarele sunt cele mai afectate de transpirație. Deși, nu poți opri această transpirație cu ajutorul unui deodorant pentru axile poți diminua mirosurile neplăcute. Unge tălpile cu un deodorant obișnuit atunci când nu ai la îndemâna praf de talc sau spray de picioare.

Soluție antipete

Un deodorant spray te poate scăpa de petele de marker. Aplică pe țesătura afectată și pata se va scoate foarte ușor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!