Dr. Dana Miricioiu: „Fii frumoasă de Sărbători! Haide să îţi spun nişte trucuri!”

De Dr. Dana Miricioiu, pe

Crăciunul este pentru mine (am credinţa că şi pentru mulţi dintre voi) cea mai frumoasă şi mai aşteptată sărbătoare din an! Pentru că nimic nu se compară cu căldura acestei zile! Cu magia pe care ne-o transmite! Cred în magia sărbătorilor de Crăciun, cred în faptul că aceasta ne poate influenţa viaţa şi ne va lumina pentru o bună perioadă de timp!

Dr. Dana Miricioiu, sfaturi pentru o piele superbă

E perioada în care renaşte în noi credinţa, dorinţa şi visul, în care devenim mai buni, învăţăm să dăruim, învăţăm să primim şi am credinţa că învăţăm şi să iubim! Să ne iubim aproapele şi să îl respectăm! Să ne iubim pe noi înşine şi ne repectăm! Să învăţăm că merităm să ne facem cadouri unii altora şi, de ce nu, să ne facem cadouri si singuri!
Doriţi-vă să străluciţi în suflet! Doriţi-vă să străluciţi şi pe exterior! Să fiţi frumoşi, pentru că asta vă va bucura sufletul!

Bucuraţi-vă de sărbătorile de iarnă, bucuraţi-vă de zăpadă! Aveţi însă grijă de pielea voastră!

Iar dacă vă pregătiţi pentru o evadare la munte, protejaţi-vă pielea corespunzator! Razele UV sunt dăunătoare şi îşi fac simţită prezenţa indiferent de anotimp sau de temperatură. Chiar şi iarna! Ultravioletele sunt reflectate din plin de către fulgii de nea, pătrunzând puternic în piele! O zi pe pârtie poate fi la fel de dăunătoare ca o zi la plajă! Nu uitaţi, deci, să vă protejaţi pielea cu SPF mai mare de 30, şi acum, iarna!
Dr. Dana Miricioiu: „Fii frumoasă de Sărbători! Haide să îţi spun nişte trucuri!”

Hidrataţi-vă cum trebuie tenul! Aveţi la dispoziţie trei metode!
Citiţi continuarea pe blogul Danei!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!