Cum te fereşti de vergeturi când eşti însărcinată? Află secretul

De Sandra S. pe

După ce nasc, multe femei se confruntă cu semnele lăsate în urmă de sarcină: vergeturile. Ca să nu ai parte de ele trebuie să foloseşti în permanenţă creme hidratante speciale, dar de unde ştii care este cea mai bună?
Gina Brooke a devenit mămică în urmă cu doi ani de zile şi chiar s-a temut de momentul când va rămâne cu semne pe abdomen după ce avea să nască. Din fericire ea a folosit o cremă cu acid hialuronic de la Intraceuticals, la sfatul CEO-ului companiei cu acelaşi nume, şi nu i-au apărut vergeturile:
Când eram însărcinată, aveam o burtă imensă şi toate femeile din familia mea au rămas cu vergeturi, aşa că eram îngrijorată şi aproape sigură că voi rămâne şi eu cu semne. Am întrebat la companie ce aş putea să fac pentru a preveni apariţia lor şi mi-a fost recomandată crema cu acid hialuronic, pe care am folosit-o zilnic şi aşa nu mi-a rămas nicio vergetură pe abdomen„, a povestit Gina.
Frumuseţe: Top 5 trucuri de beauty de la Gina Brooke
Gina Brooke este un make-up artist din New York care lucrează cu foarte multe celebrităţi cunoscute pe plan internaţional, iar cel mai mult colaborează cu Madonna. În prezent este şi investitor în compania Intraceuticals, fiind un mare fan al produselor pe care aceasta le comercializează – pe care le şi foloseşte atunci când machiază vedetele.
Foto: Dana Săvuică, tratată de riduri şi imperfecţiuni de make-up artistul Madonnei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro