Ce culori de păr se poartă în 2018

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Miercuri, 09 mai 2018, 16:56
Termenul care domină trendurile în hair-styling în acest sezon estival se învârt în jurul ideii de libertate, rebeliune. Cum adoptăm această direcție când vine vorba de ce culori de păr se poartă în 2018? Specialiștii în hair-styling ne recomandă!

Te-ar putea interesa și un truc de beauty: Cum să obţii gene voluminoase şi definite

Random Rebel este un concept de tehnici de culoare și stil, lansat de specialiștii în hair-styling de la Londa Professional.  Ei te îndeamnă să alegi un stil aparte și să îți depășești limitele. Inspirația tendințelor Random Rebel vine dintr-o mare varietate de stiluri și detalii ascunse și poate fi creat rapid. Orice amănunt care încalcă regulile este permis: de la stilul punk la un stil de prințesă, de la cel rock la rococo. Ce face trendul Random Rebel atât de intersant și de flexibil?  Detaliile rebele ascunse într-o  coafură clasică prind viață când orele de lucru se termină. Un stil neconvențional și culorile se dezvăluie brusc într-o manieră distractivă și jucăușă!

 

Culori îndrăznețe de păr pentru vara 2018

Ce diferențiază look-ul Random Rebel?  Culorile plasate strategic, aproape ascunse, se dezvăluie brusc. Scântei de roșu aprins, roz sau bleu contrastează în mod elegant cu tonurile naturale. Rezultatul este ca un artificiu secret de stil, ce așteaptă să iasă la suprafață.

 

Culori de păr vedetă pentru primăvară-vară 2018

 

Paleta de culori la modă este un amestec îndrăzneț de tonuri vibrante, expresive, care se deosebesc de nuanțele de bază mai subtile. Tonuri electrice precum auriu strălucitor, roz, roșu pasional, violet și nuanțele reci, ies în evidență atunci când secretul din păr este dezvăluit.

 

Tunsori pentru primăvara-vara 2018

Tunsorile alese sunt cele purtabile zi de zi, înfrumuseţate de anumite detalii secrete, ascunse. Aceste detalii culorate prind viață prin utilizarea unor tatuaje de păr expresive, lungimi deconectate și undercut -uri.

Styling pentru primăvară-vară 2018

Stiluri diferite sunt folosite pentru a dezvălui secretul ascuns din păr, cum ar fi împletituri sau cocuri. Stylingul poate fi, de asemenea, un secret!

Radiant Rose Secret

Acest look casual acunde un undercut cu o culoare îndrăzneață, care prinde viață atunci când părul este pieptănat pe spate și fixat.

Braided Blast Secret

Trei împletituri colorate pe partea stângă contrastează grațios contururile line ale tunsorii. Perfect pentru păr creț sau ondulat.

Twisted Slick Secret

Un coc elegant, dar totuși curajos dezvăluie tehnica de colorare nebunatică și plină de luminozitate. O tehnică ideală pentru părul mai închis. O lumină foarte subtilă face culorile să fie remarcate și mai mult.

 

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!