Cu breton sau fără? Află dacă ţi s-ar potrivi

De Sandra S., pe

Vrei să îţi schimbi look-ul iar bretonul ţi se pare cea mai bună alegere. Ar trebui să ştii şi lucrurile următoare, înainte să îţi faci breton:

Trebuie să te tunzi mereu

După ce găseşti lungimea potrivită pentru tine, v-a trebui să te tunzi destul de des. Părul creşte în jur de 1 cm pe lună, aşa că va schimba des proporţiile feţei tale, dacă este prea lung sau prea scurt.

Trebuie să aranjezi bretonul tot timpul

Iese în evidenţă mai mult decât restul podoabei capilare, aşa că trebuie să îl aranjezi de fiecare dată când ieşi din casă. Dacă nu eşti genul care să stea mereu cu mâinile şi produsele în păr, mai gândeşte-te dacă vrei breton. În plus, se îngraşă mai repede decât restul părului şi trebuie să ai mereu la îndemână fie şampon uscat, fie să îl speli mai des.

Renunţă la placa de întins părul

Pentru că va trebui să îţi aranjezi bretonul tot timpul, nu apela la placa de întins părul pentru că îl vei arde şi va arăta urât mai repede decât ţi-ai imagina. În schimb, foloseşte doar peria rotundă şi foehnul. Şi chiar şi aşa, foloseşte mereu un spray sau o cremă care să îţi protejeze părul de căldură.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!