Bentiţa subţire, cel mai trendy accesoriu

De Erika Chivu, pe

Bentiţa de păr subţire nu mai este doar una ccesoriu util, menit să-ţi fixeze bretonul sau buclele rebele. O poţi folosi pentru a înfrumuseţa orice coafură casual sau elegantă. Iată sugestiile vedetelor.
Vedetele poartă bentiţa subţire atât pe stradă, cât şi pe covorul ruşu. Acelaşi accesoriu simplu, dar de efect poate să împodobească o coafură de seară sau un foarte simplă de zi. Varianta preferată a vedetelor este cocul, fie simplu, fie glam însoţit de o bentiţă subţire, aşa cum poartă Amanda Seyfried. Accesoriul într-o culoare diferită de cea a părului îi încadrează frumos faţa şi îi scoate în evidenţă trăsăturile frumoase.
Tot pentru varianta coc plus bentiţa a optat şi Emma Watson, numai că a ales o bentiţă textilă dublă şi o cărare pe o parte. Pe Olivia Wilde, bentiţa neagră, dublă a ajutat-o să compună un look retro superb, cu o coafură simplă, dar de efect, cu mult volum în creştet.
Taylor Swift are o colecţie foarte mare de bentiţe pe care le poartă adesea. În această imagine are un look hippie, cu părul ondulat, cărare pe o parte şi o bentiţă textilă „aruncată” neglijent peste.
Coafuri cu bentita
Şi Paris Hilton îşi accesorizează adesea coafurile cu bentiţe. Că sunt elastice, din catifea, din plastic, cu pietre sau fără, bentiţele ei sunt mereu de mare efect. Iată doar câteva din coafurile pe care le poţi obţine şi tu cu ajutorul acestui accesoriu.
Paris Hilton, coafuri cu bentita
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro