Află ce este epilarea braziliană şi cum arată o şedinţă la salonul de cosmetică

De Sandra S. pe

Moda epilării braziliene a apărut prima oară în Statele Unite, după ce două surori originare din Brazilia şi-au deschis un salon de cosmetică. La scurt timp, tot mai multe vedete au început să apeleze la acest tip de epilare.

Ce înseamnă epilare braziliană

Aceasta diferă de clasicul „bikini wax” prin faptul că nu înseamnă doar epilare inghinală, ci se îndepărtează tot părul din zona pubiană şi fese. Se mai poate lăsa o singură dungă de păr pe mijlocul muntelui lui Venus, însă cele mai multe femei preferă să fie îndepărtat tot părul.

Cum te pregăteşti pentru epilarea braziliană

Părul nu trebuie să fie mai lung de 3-4 milimetri ca să poată fi epilat cu ceară, aşa că dacă părul este mai lung, ai face bine să te tunzi chiar tu, înainte să mergi la salon – cea care te epilează nu va face asta pentru tine, ci probabil te va rug ape tine să faci asta acolo.
De asemenea, dacă este prea scurt părul, ea nu va putea să-l îndepărteze şi cel mai probabil te va trimite acasă pentru încă o săptămână. Înainte să mergi la salonul de cosmetică, trebuie să faci un duş, în care să îţi şi exfoliezi pielea de pe picioare.
Află la ce să te aştepţi de la o astfel de şedinţă pe pagina următoare!
Foto: Shutterstock

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge