Cum a schimbat COVID-19 întreaga lume. Imagini impresionante

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 30 iulie 2020, 18:23

Noul coronavirus a schimbat dureros lumea, iar leziunile provocate de el, pe toate planurile, se vor resimți mult timp de acum înainte. Până astăzi, 30 iulie 2020, sunt 16,950,407 cazuri de COVID-19 cunoscute la nivel mondial şi 664,961 de decese înregistrate. La nivel național, numărul paciențielor români diagnosticați cu COVID-19 a ajuns la 49.591. În ultimele 24 de ore au fost raportate 1.356 de cazuri noi de COVID-19, din 23.346 de teste efectuate, un record al îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 în România, de la începutul pandemiei. Iar numărul persoanelor decedate din cauza noului coronavirus a ajuns la 2304. Situația nu pare se redreseze într-un viitor foarte apropiat din cauza contagiozității virusului SARS-CoV-2  și a rapidității cu care se răspândește în organism.

Citeşte şi: Cele mai simple moduri de a împiedica răspândirea noului coronavirus

Oamenii sunt ființe sociale și nu pot sta izolați unii de ceilalți, dar în această situație dificilă prin care trece întreaga planetă, este nevoie, mai mult ca oricând, ca fiecare dintre noi să înțeleagă cât de importantă este limitarea contactului cu ceilalți. Cum la fel de importante, ca măsuri împotriva infectări cu noul coronavirus, sunt și purtarea măștii și igienizarea frecventă a mâinilor.

Cum vaccinurile împotriva COVID-19 se află încă la stadiul de test, nu ne rămâne decât să avem grijă de sănătatea noastră, să fim precauți și să respectăm măsurile impuse de autorități pe a nu ne infecta cu virusul pandemic. Iată cum arată timpul actual pandemic într-o galerie foto impresionantă:

Cum a schimbat COVID-19 întreaga lume. Imagini impresionante

Citește gratuit ediția de august a revistei Unica. O găsești AICI

sursa foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!