Care este numele adevărat al artistei Andia, vocea de pe cele mai ascultate hituri ale momentului

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Luni, 31 august 2020, 13:30
Vocea Andiei cucerește topurile muzicale, reușind ca într-un an să ajungă pe locul întâi în top 10 Media Forest cu trei dintre piesele pe care performează: „Salcâmii“, „Retrograd“ și „Slăbiciuni“. Intră în GALERIA FOTO pentru a afla mai multe despre noua artistă a muzicii românești!

Prima piesă a Andiei care a intrat în topurile muzicale este piesa lui Spike – „Salcâmii“, piesă pe care artista interpreteză refrenul. Single-ul a stat 20 de săptămâni în top 10, dintre care 3 pe prima pozitie și a adunat peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube!

„Retrograd“ este piesa care de fapt a făcut-o cunoscută publicului pe Andia și care marchează începutul colaborării dintre DJ Project și artistă. Piesa are peste 23 de milioane de vizualizări pe Youtube, a fost locul 1 în top Shazam și a fost prezentă în top 10 Media Forest timp de 26 săptămâni, dintre care 5 săptămani s-a aflat pe cea dintâi poziție.

După succesul „Retrograd“, Andia revine cu cel de-al treilea hit care este locul întâi în topurile muzicale, și anume „Slăbiciuni“, tot o colaborare cu DJ Project. La doar două luni de la lansare, piesa este în continuă creștere și numără peste 19 milioane de vizualizări pe canalul YouTube.

Care este numele adevărat al artistei Andia, vocea de pe cele mai ascultate hituri ale momentului

Anul acesta Andia a lansat și „Cine Suntem Noi“, o melodie care vorbește despre renunțarea la orgolii într-o relație.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!