10 fotografii de colecție cu Laura Stoica

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 10 octombrie 2017, 15:13
Laura Stoica s-a născut pe 10 octombrie 1967 în Alba Iulia. Și-a petrecut copilăria în Târgoviște unde a absolvit cursurile Școlii Populare de Artă secția canto clasic în 1986. Și-a continuat studiile la Universitatea Ecologică București, unde a absolvit secția de actorie și a făcut studii muzicale particulare.

Intră în galeria foto și vezi câteva imagini memorabile cu Laura Stoica.

A debutat la 20 de ani, în 1987, iar în 1990 a câștigat premiul I la secțiunea de interpretare cu piesa „Dă, Doamne, cântec”. Un an mai târziu, melodia „Un actor grăbit” a fost desemnată piesa anului. De-a lungul carierei sale a cântat alături de Patricia Kaas, Curtis Singers, Brigitte Nielsen, The Real Milli Vanili, Samantha Fox, Richie&Poverri.

Printre cele mai cunoscute piese ale ei se află „Un actor grăbit”, „Focul”, „Mai frumoasă, „Doar tu”, „Cartierul cântă rock”, „…Nici o stea”, „Mereu mă ridic”.

10 fotografii de colecție cu Laura Stoica

În septembrie 1999, cu titlul „Focul” Laurei Stoica, revista Unica realiza una articol și o ședință foto inedită cu una dintre cele mai în vogă artiste ale acelor vremuri. De asemenea, ea apărea pe coperta revistei într-o ipostază care arată o persoană puternică, dinamică și plină de optimism (vezi galeria foto).

O artistă complexă, cu un palmares de invidiat, o adevărată explozie de cântec, tinerețe și dinamism, o adeptă înverșunată a stilului rock.

Viața artistei a fost curmată brusc pe 9 martie 2006, într-un grav accident rutier, în care a murit și logodnicul ei, Cristian Mărgescu.

Foto: Răzvan Semănaru, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!