Unica, noiembrie 2009: Lifestyle

De Raluca Hagiu pe

Mi-au rămas în minte vorbele Ivanei Chubbuck, fosta profesoară de actorie a Monicăi Bârlădeanu, dintr-un interviu pe care l-a acordat revistei noastre cu ceva timp în urmă.
„Transformă lucrurile rele care ţi se întâmplă în lucruri bune. Asta îi preface pe oameni în staruri”. Ivana mai sublinia că Monica face parte din categoria oamenilor care pot face acest lucru.

„Apoi, e foarte important să-ţi vezi defectele ca pe lucruri care te fac unic”.

Vorbele astea trebuie să fi venit pentru actriţă ca o doză de energizant atunci când simţi că eşti la capătul puterilor.

Sau la capătul lumii. Departe de familie, prieteni, lucruri şi locuri familiare.

Pentru că LA-ul a însemnat pentru Monica şi izolare, nu numai poleiala pe care ţi-o imaginezi. 

Unica, noiembrie 2009: LifestyleŞi-a împărtăşit de multe ori singurătăţile cu tot Los Angeles-ul, prin pereţii de sticlă ai livingului ei, cu vedere în inima „Oraşului Îngerilor”.

„Eu am fost singurul meu partener de viaţă acolo, o vreme”, îmi mărturiseşte ea. „N-am avut prieteni repede, a durat ceva până m-am apropiat de oameni.”

Dar n-a simţit nevoia să fie compătimită şi a folosit aceste momente de singurătate în favoarea ei.

A căutat răspunsuri la întrebările despre ea însăşi.

Acum, s-a întors în România ca să ne-o prezinte pe „Francesca”, un personaj care-i seamănă din punct de vedere emoţional. Filmul le-a „smuls” criticilor cuvinte de laudă şi e pe lista câtorva festivaluri de film din lume.

Descoperă în paginile de Portret ce înseamnă această experienţă cinematografică pentru Monica şi ce urmează după Los Angeles. Şi pentru că vorbim despre lifestyle, am încercat să aflăm care sunt secretele fericirii la francezi. De ce tocmai la ei?

Pentru că un sondaj recent arată că 92% dintre compatrioţii lui Sarkozy se declară fericiţi.

Am stat de vorbă cu Mireille Guiliano, o renumită ambasadoare a stilului de viaţă franţuzesc şi am aflat care sunt tainele expresiei „joie de vivre”. Să te concentrezi pe ceea ce îţi face plăcere, pe acele lucruri mici care-ţi aduc câte un strop de bucurie în fiecare zi, să te cunoşti mai bine, ca să îţi oferi ceea ce-ţi doreşti.

Şi pentru că vorbim despre secrete… ne-am furişat în culisele serialului „Efect 30”, ca să vedem ce fac Andreea Raicu şi celelalte protagoniste când nu se află în faţa camerei de luat vederi.

Cât despre specialul de luna aceasta… Rupe paginile Dosarelor sex, dacă ai curaj, şi vei găsi câteva idei pe care le poţi exploata cu multă lăcere pe vremea aceasta morocănoasă.

Unica de luna aceasta te îndeamnă să te împaci cu tine însăţi. Să te pretuieşti mai mult. Şi să te bucuri mai des.

Vezi în galeria foto imagini de la making off-ul cu Monica Bârlădeanu.
Citeşte şi tu Unica de noiembrie!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro