Wii Challenge, o invitaţie la mişcare

De Nicoleta Galeteanu pe

După o iarnă lungă, Wii Challenge te provoacă la mişcare şi distracţie. Fie că eşti debutant sau jucător împătimit de jocuri, Wii Challenge îţi propune să îţi depăşeşti limitele…
…. într-o competiţie de Wii, organizată miercuri, 24 martie, şi joi, 25 martie, în Laser Megazone din Bucureşti.

Dacă nu ai jucat niciodată Wii şi vrei să te „rupi” de sedentarism, Wii Challenge îţi va solicita la maxim atât iscusinţa cât şi adrenalina, mişcarea fiind cât se poate de reală, la fel şi febra musculară ulterioară.  
 
Participarea la Wii Challenge este gratuită şi deschisă tuturor amatorilor de Wii, atât persoane fizice, cât şi companii, care vor să propună angajaţilor săi un joc de echipă.  
 
Cei care doresc să participe la competie, se pot înscrie prin e-mail, la office@swissplan.biz sau marian.barsan@laser-megazone.com, până la 22 martie, inclusiv.  
 
Laser Megazone se află pe Bulevardul Iuliu Maniu (nr. 7, sector 6, Bucureşti), cele două competiţii fiind programate pe 24 martie, şi joi, 25 martie, începând cu ora 19.00.
 
Laser Megazone este cel mai mare club de laser tag din Bucureşti. Deţine un spaţiu de joc de 500 metri pătraţi, sub forma unui labirint organizat pe două niveluri, cu numeroase efecte speciale. De asemenea, Laser Megazone dispune de un spaţiu special amenajat pentru jocuri Wii.

Sistemul informatizat înregistrează şi afişează în timp real toată „bătălia” pe un ecran gigant, iar la finalul partidei de laser tag, membrii echipelor combatante primesc fişe personalizate cu performanţele realizate. 
 
Lansat în 2006 de compania japoneză Nintendo, Wii reprezintă un nou tip de consolă, care a reuşit să revoluţioneze lumea home-entertainment.
 
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro