Şocant: Top 4 cupluri de criminali în serie. Vezi cum au păcălit poliţia

De Diana Zagrean, pe

Unii criminali în serie au reuşit să-şi găsească parteneri, atât în viaţa reală, cât şi în crimele odioase pe care le puneau la cale. Iată 4 exemple de cupluri ucigaşe care au păcălit poliţia de multe ori până să fie găsiţi şi prinşi. Iată poveştile celor mai groaznice cupluri de criminali în serie din lume.

Fred şi Rosemary West (Anglia, 12-20 victime)

Fred West avea 27 de ani, două crime la activ şi doi copii atunci când a cunoscut-o pe Rosemary. Ea avea 15 ani atunci când s-au cunoscut, în 1968, în Marea Britanie. Cumva, cei doi se pare că aveau aceeaşi plăcere sadică să chinuie copii, să violeze tinere speriate, să răpească şi să ucidă pe oricine le făcea probleme.
În 1994, când au fost prinşi de poliţie, cei doi au fost acuzaţi de uciderea a 12 tinere, dar numărul victimelor acestor ucigaşi în serie se apropie mai mult de 20.
Multe dintre tinerele răpite de cei doi ucigaşi în serie au fost găsite îngropate prin casa lor din Gloucester. Fred West s-a sinucis înainte de a fi condamnat, în ianuarie 1995, iar Rosemary ispăşeşte o pedeapsă cu închisoarea pe viaţă.
Citeşte şi Criminali în libertate: Top 4 ucigaşi care au scăpat de închisoare

David şi Catherine Birnie (Australia, 4-8 victime)

Cuplul de ucigaşi în serie au avut cel puţin 4 victime şi ar fi continuat să ucidă şi pe o a cincea, dacă aceasta nu ar fi scăpat şi alertat poliţia. S-au cunoscut pe când aveau 12 ani şi la 14 ani aveau deja o relaţie amoroasă. Ea s-a măritat la 21 de ani cu un alt bărbat, cu care a avut 7 copii, dar l-a părăsit după ce a reluat legătura cu Birnie.
Cei doi au început să răpească tinere femei pe marginea drumului, pe care le ameninţau cu un cuţit la gât, apoi le duceau acasă unde le violau, apoi le strangulau cu un cablu de plastic şi le îngropau într-o pădure.
Totul despre cei doi ucigaşi în serie a fost dat în vileag în 1986, când fata a scăpat după ce a fost violată şi a alertat autorităţile. Amândoi au primit câte patru pedepse consecutive de închisoare pe viaţă, fără posibilitatea eliberării condiţionate, dar David s-a sinucis în luna octombrie 2005.
Citeşte mai departe şi vezi ce alţi criminali lăsau impresia că duc vieţi normale, până când au fost descoperiţi, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2