Roma, în lumina nopții de Revelion

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 07 decembrie 2017, 17:48

Roma este unul dintre cele mai frumoase și vizitate orașe ale Europei și nu doar pentru că deține obiective turistice colosale ci și pentru că aici sunt “ascunse” de mii de ani dovezile unei istorii zbuciumate.
De revelion petrece cu stil, așa cum o făceau cândva romanii, în capitala Italiei, cu vin din struguri aromați, brânzeturi fine și preparate tradiționale delicioase.

Admiră peisajele din domul Basilicii San Pietro

Obiectivele turistice vor fi luminate la propriu de focurile de artificii de la miezul nopții când anul nou va fi întâmpinat cu multă strălucire. Indiferent unde vei alege să iei masa de Anul Nou, îți propunem să nu ratezi o vizită la Basilica San Pietro, „centrul creștinismului „, o bijuterie a stilului roman cu dom proiectat de însuși Michelangelo, fiind și cel mai mare dom din lume ce măsoară nici mai mult nici mai puțin de 138 de metri în inaltime, iar în diametru 42 de metri.

Impunătoarea clădire te va impresiona prin stilul și grandoarea cu care a fost realizată, iar naosul lung de 218 metri este decorat cu lucrările unor mari artiști. Poți admira focul de artificii fix din domul Basilicii, fie urci pe scările care te vor duce în fața unor micuțe trepte spiralate, fie poți lua liftul până acolo, pentru a avea parte de priveliști amețitoare.

Hai în Piazz di Spagna!

Nu poți lipsi nici de la spectacolul din jurul Fontanei di Trevi, care se anunță a fi colorat la propriu. Spectacole cu artiști celebri, dansuri amețitoare, jocuri de artificii și bunătăți tradiționale, la care se adaugă o minune a arhitecturii- cea mai frumoasă fântâna din Roma și printre cele mai impresionante din Europa.

Iar dacă îți plac locurile populare și aglomerate în care să te distrezi până dimineața, te invităm în Piazza di Spagna, de unde vei putea admira spectacolul grandios de pe celebrele scări monumentale spaniole. Aici se găsesc și alte câteva obiective turistice precum: Columna Fecioarei- Colonna dell’Immacolata, Biserica Trinita dei Monti, și Fontana della Barcaccia.
Mădălina Isar

Revelion Roma
Hotel Idea Roma Z3 4*- de la 389 euro/persoana, 4 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, asistenta turistica, transferuri. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/2263325.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!