„Recompensă cu bucluc”, din 26 martie în cinematografe

De Unica.ro, pe

Milo Boyd (Gerard Butler) a lucrat cândva în poliţie, dar a fost ulterior dat afară, iar acum abia se descurcă de la o zi la altă fiind doar un agent căruia îi revinerecuperarea evadaţilor şi suspecţilor aflaţi în libertate.
Pe neaşteptate însă, Milo primeşte o sarcină promiţătoare care se va dovedi a fi misiunea vieţii lui: fostă lui soţie, Nicole, care este reporter la Daily News, fiind aflată pe urmele unei poveşti pe care vrea să o publice, nu reuşeşte să ajungă la o audiere în instanţă ceea ce o face să devină o infractoare….iar Milo trebuie acum să o găsească şi să o aducă în faţă instanţei.

La început, el crede că va câştiga extrem de uşor banii de recompensa, dar când Nicole îi fuge printre degete, pentru a urmări o pista în legătură cu muşamalizarea unei crime, Milo îşi da seamă că nu-i va merge deloc uşor cu fostă consoartă. Foştii soţi se războiesc continuu unul cu altul – până când ajung în situaţia de a fugi mâncând pământul pentru a-şi salvă viaţa.

Ei crezuseră că legămintele de căsnicie – de iubire, respect şi supunere – erau cel mai greu de respectat, dar s-au înşelat amarnic – să reuşeşti să te menţii în viaţă pare acum un lucru cu mult mai greu de realizat.   
 
Cu o distribuţie condusă de Gerard Butler şi Jennifer Aniston, comedia Recompensa cu bucluc / The Bounty Hunter, în regia lui Andy Tennant soseşte pe marile ecrane din România.

Filmul poate fi vazut începând din 26 martie la Hollywood Multiplex.  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro