(P) Actrita Tily Niculae pleaca in turneu cu noua sa carte “Retete Sofisticate”

De Libertatea.ro, pe
Indragita actrita Tily Niculae, pleaca in caravana cu noua sa carte „Rețete SOFIsticate. Cum păcălim mâțele”, o carte de suflet dedicata fetitei sale Sofia.

Părinții sunt invitați să descopere secretele unei alimentații echilibrate pentru cei mici, prin “rețete povești” menite să convingă copiii să mănânce preparate sănătoase. Cartea conține o varietate de rețete vechi, tradiționale sau rețete inventate, cu ingrediente proaspete care stau la baza alimentației echilibrate a copiilor cu vârste cuprinse între patru și zece ani.

In perioada urmatoare toti admiratorii si parintii interesati de cum sa gateasca rapid, sanatos si gustos pentru copiii lor, au ocazia sa se intalneasca, sa ia autografe si sa faca fotografii impreuna cu autoarea astfel:

01 octombrie, ora 11:00. City Park Constanța, ora 11:00

7 octombrie Galati – Shopping City Galati, ora 11:00

14 octombrie Sibiu – Shopping City Sibiu, ora 11:00

21 octombrie Timisoara – Shopping City Timisoara, ora 11:00

5 noiembrie Shopping City Piatra Neamt, ora 11:00

Accesul este gratuit, iar evenimentele de lansare sunt pline de surprize, ateliere, spectacole si informatii utile despre alimentația copiilor de la gazda evenimentului, Tily Niculae si invitatii sai.

„Retete Sofisticate” are la bază si o latură caritabilă.  7% din vânzarea cărții se duc către Asociația Prematurilor.

Pe Tily o puteti urmari pe pagina sa de facebook, dar si pe blogul sau pentru a afla noutati despre proiectele ei, dar si despre experientele traite alaturi de fetita sa.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!