Ce vedem în weekend la TV

De TVmania, pe

Diseară nici nu mai încape vorba: Dansam cu concurenţii de la Pro TV, mai ales că avem şi o premieră: trei perechi condamnate la duel. Sâmbătă avem un film splendid,…
 „Formidabilii Baker Boys”, în care Michelle Pfeiffer a cântat ea cu guriţa ei – fără dublură sau artificii d-astea – toate cântecele. Iar dacă e duminică, e film de Oscar!

Dansez pentru tine, vineri, Pro TV, 20.30


Seara de astăzi marchează o premieră în istoria celor zece sezoane de „Dansez pentru tine”: trei perechi sunt nominalizate la duel (cea de pe ultimul loc în ediţia anterioară, Răzvan Fodor şi Lena, şi cele două aflate la egalitate pe penultimul loc, Octavian Strunilă şi Ela şi Nicola şi Stefan). Ce-o să fie, cum o să fie (adică cine o să plângă la final), om trăi şi-om vedea – pe la 1.30 sâmbătă dimineaţa, în buna tradiţie „Dansez…”.

Formidabilii Baker Boys, sâmbătă, Prima, 22.30


După ce au cântat ani la rând în cluburile de noapte americane, fraţii Frank şi Jack Baker (Beau şi Jeff Bridges) decid să mărească formaţia cu un membru. Ei o aleg pe frumoasa Suzie Diamond (Michelle Pfeiffer) şi succesul nu se lasă aşteptat. Totuşi, în sânul grupului, încep să apară tensiuni din pricina relaţiei care se înfiripă între Susie şi Jack, cel mai talentat dintre fraţii Baker. Filmul a primit patru nominalizări la Oscar.

Tess, duminică, TVR 1, 21.10


Filmul e o adaptare a romanului lui Thomas Hardy. Tess (Nastassja Kinski), o tânără englezoaică săracă, e împinsă spre moarte de circumstanţe nefericite şi de veleităţile aristocratice ale tatălui ei, un preot care o trimite să locuiascã împreună cu rudele lor bogate. Filmul a primit trei Oscaruri (unul pentru regie) şi alte trei nominalizări la acelaşi premiu, precum şi trei distincţii César. Azi, partea a doua.

Mai multe recomandări şi un program TV complet găsiţi pe site-ul TVmania
Foto: Arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!