Inedit: Ce spune câinele tău despre dragostea voastră

Ultimul update Joi, 18 noiembrie 2021, 10:32

Rasa câinelui ales ca animal de companie influenţează gradul de atractivitate al stăpânului, astfel că posesorii de golden retriever sunt ideali pentru o relaţie, în timp ce bărbaţii care au un buldog francez sunt mai potriviţi pentru o aventură de o noapte, potrivit unui sondaj.
O mie de utilizatori ai unei aplicaţii numite Kloof au răspuns detaliat cum evaluează un potenţial partener în funcţie de câinele pe care acesta îl are, relatează Mediafax.
Potrivit răspunsurilor furnizate de aceştia, atât femeile, cât şi bărbaţii care au un retriever sunt percepuţi ca fiind mai atrăgători, în timp ce bărbaţii care au un buldog francez şi femeile care au un chihuahua sunt probabil pretenţioşi, nu prea deştepţi, dar potriviţi pentru o aventură de o noapte.
Pe de altă parte, bărbaţii care au un golden retriever, chiar dacă sunt percepuţi ca fiind atenţi şi de încredere, nu inspiră prea multă siguranţă, acesta nefiind un foarte bun câine de pază. În schimb, bărbaţii care au optat pentru un ciobănesc german sunt consideraţi capabili să rezolve probleme şi sunt apreciaţi de femei.
Alegerea unui labrador indică despre un bărbat că acesta va fi un părinte bun. O alegere excelentă pentru un bărbat ar fi şi un husky, exprimând de asemenea încredere şi seriozitate.
Pentru bărbaţi, femeile care au un golden retriever sunt ideale pentru o relaţie, în timp ce posesoarele de beagle reprezintă „exact ceea ce-şi doresc bărbaţii de la o femeie”, datorită mărimii şi temperamentului rasei, exceptând însă instinctele de vânătoare.

Dacă vrei un căine de pază, vezi ce rasă ți se potrivește mai bine dintre Dachshund, Doberman, Ciobănesc Caucazian, Rottweiler sau Cane Corso.

Sursa: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!