Video: În vizită la „Băcania Veche”

De Unica.ro pe

Am fost la „Băcănia Veche” să ne convigem că tot ce auzisem despre acest nou concept de business este adevărat. Ne-a întâmpinat Marius Tudosiei, cel care a pus…
… bazele băcăniei şi prin ceea ce face vrea să ofere o alternativă sănătoasă la mâncarea din supermarket şi să încurajeze stilul de viaţă sănătos.

Dacă eşti pasionată de gătit, atunci pentru tine vizita la Băcănia Veche e obligatorie! Vei găsi aici alimente de tot felul fără conservanti şi aditivi, mâncare tradiţională de prin toate zonele ţării, pâine făcută chiar acolo în băcănie şi multe bunătăţi care îţi vor aminti de bucătăria bunicii.

Însă, pe lângă toate bunătăţile pe care le găseşti în băcănia lui Marius, un alt lucru te va cucerit instant, că doar eşti femeie şi frumuseţea este o prioritate pentru tine: uleiuri naturale de tot felul, cu proprietăţi şi efecte uimitoare asupra frumuseţii, ce pot concura foarte uşor cosmeticele pe care le foloseşti. Şi tot pentru frumuseţea exterioară există în băcănie şi produse dietetice pentru o cură de slăbire eficientă şi sănatoasă.

Marius Tudosiei ne-a povestit despre fiecare în parte şi ne-a convins uşor că natura şi reîntoarcerea la lucrurile simple ne pot ajuta foarte mult pe noi femeile în complicatul proces de menţinere a frumuseţii şi tinereţii.  Mult mai mult decât ne-am putea imagina!

Descoperă în filmuleţul nostru secretele din Băcănia Veche!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro