Friptură de pui cu ciuperci şi cartofi

.

Nu ştii ce prăjituri să faci sau ce mâncare să mai gătesti? Te ajutăm noi, cu cele mai simple şi mai gustoase reţete culinare, perfecte pentru tine şi familia ta.

Ingrediente:

► 4 pulpe de pui
► 500 g ciuperci
► 500 g cartofi
► 1-2 ardei graşi roşii (opţional)
► ulei
► sare
► piper
► usturoi
► boia de ardei

1.  Pulpele de pui se curăţă şi se crestează, iar cartofii şi ciupercile se curăţă şi se spală.

2.  Într-o tavă tapetată cu folie din aluminiu unsă cu ulei se aşază pulpele de pui, cartofii şi ciupercile. Cine doreşte mai poate adăuga şi ardei gras tăiat felii. Se presară sare, piper şi boia de ardei, iar usturoiul tăiat mărunt cu două linguri de ulei şi 200 ml apă se toarnă în tavă, având grijă să se repartizeze uniform pe toate ingredientele.

3.  Se pune tava în cuptorul dinainte încins şi se coace, la foc potrivit, aproximativ 45 de minute. Se scoate pe un platou şi se serveşte imediat cu o salată de sezon.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton