Coafuri lejere

De Revista Look pe 01 iunie 2010

Pentru ca timpul este inamicul numarul unu, am gasit o solutie: coafurile lejere, perfecte atat pentru zi, cat si pentru un eveniment sofisticat de seara.

Coafuri lejere

Pentru ca timpul este inamicul numarul unu, am gasit o solutie: coafurile lejere, perfecte atat pentru zi, cat si pentru un eveniment sofisticat de seara. Sunt simplu de realizat (te asigur ca nu ai nevoie de mari aptitudini de hair stilist) si foarte placut de purtat!

Bucle lejere
Buclele sunt solutia perfecta pentru orice eveniment important sau chiar pentru un styling zilnic. Se realizeaza foarte rapid cu bigudiuri sau o placa de par (daca esti mai indemanatica). Tips: pentru bucle cu aspect natural, nu supraincarca parul cu fixativ.

Perie, Hardcore Professional, Tigi, 38 lei (prin Top Line); placa de par, Moyen Lisseur, Sephora, 259 lei (exclusiv in Sephora); spuma, Blonde Gloss Styling Mousse, Nivea, 15,29 lei; styling Spray, Wave Shaping, Curl Defining, No Frizz, 82 lei (exclusiv in Sephora); spray fixativ, Taft Double Push-Up Effect, Schwartzkopf, 13,79 lei; spray hidratant pentru stralucire, Lindengloss, Less is More, 98 lei (prin MioBio); spray-tratament, Tone&Protect Leave In Spray, Advance Techniques, Avon, 12,99 lei; bigudiuri cu scai, Sonyamod, 18,22 lei (set 6 buc.).

Ponytail
Prinde-ti parul intr-o „coada de cal“! Indreapta-l si tapeaza-l in crestet cu un pieptene special (astfel, vei evita ca parul sa se lipeasca de cap). Nu uita sa folosesti un spray de hidratare si un tratament antifrizz. Nu vrei sa te lupti toata ziua cu suvitele rebele!

Gama Braun Satin Colour Saver: placa pentru indreptat, 275 lei; ondulator ES, 198 lei; uscator ES, 198 lei; pieptene, Jaguar-So-nyamod, 10,50 lei; tratament, Frizzy Hair Treatment, Keune, 100 lei; balsam leave-in, Hair X Volume Boost, Oriflame, 13,99 lei; spray fixativ, Studio Silk&Gloss, L’Oréal Paris, 20,04 lei; spray hidratant, Awapuhi Moisture Mist, Paul Mitchell, 40,60 lei; spray fixativ, Hair Lacquer, La Biosthetique, 75 lei (prin Ecovital); serum pentru stralucire, High Hair Gloss Serum, Wella, 50 lei.

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton