Cele mai trendy accesorii purtate la Coachella 2016

An de an, Festivalul Coachella, din California, a strâns nu doar nume mari ale muzicii internaționale, transformându-se astfel într-un magnet și pentru artiști din alte domenii, dar a devenit și un reper în modă.

Vedetele de calibru care au luat cu asalt marele eveniment din Indio, statul american California, au fost foarte atente la ceea ce au purtat și anul acesta, pentru ca nu cumva să ajungă la rubrica ”prost îmbrăcate”. Le-au făcut însă concurență bloggerițele sau simple împătimite ale modei, care au ales să poarte accesorii ce le-ar face invidioase chiar și pe Kendall Jenner, Vanessa Hudgens, Diane Kruger sau Alessandra Ambrosio.

Iată care sunt cele mai cool accesorii de anul acesta de la Coachella!

Coliere croșetate

Este un festival hippie, fashionistele s-au întrecut pe ele și au accesorizat ținutele sumare, formate din pantaloni scurți și bluze transparente și vaporoase cu unul sau mai multe coliere croșetate. Astfel de accesorii dau suplețe gâtului și întregesc perfect o ținută ideală de purtat la un eveniment precum Coachella.

Desene pe corp și pe față

Pentru a se simți ca la un adevărat festival, fetele și-au tatuat fruntea cu modele ce imită diferite accesorii de păr sau simboluri ale diferitelor triburi.

Pălării

Au fost în toate formele, culorile, mărimile și modelele anul acesta la Coachella și au dat un aer boho-chic purtătoarelor.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Modă

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: