ROTON: distractie si profesionalism

De Unica.ro, pe
Catalin Alionte

Promo Manager: Experienta de lucru cu Roton este unica in cariera mea. Sunt o persoana destul de energica si, din fericire, munca de aici nu este una monotona, ci dimpotriva. …
Catalin Alionte – Promo Manager: Experienta de lucru cu Roton este unica in cariera mea. Sunt o persoana destul de energica si, din fericire, munca de aici nu este una monotona, ci dimpotriva. Provocarile ce se ivesc in fiecare zi m-au invatat sa fiu tot timpul foarte informat si deschis la ceea ce se intampla in industria muzicala mondiala, dar mai ales sa ma adaptez oricarei situatii. Pentru mine Roton inseamna mai mult decat un simplu loc de munca, e un loc unde imi pot pune ideile in practica.

Mihaela Preda – nrg!a.ro Label Manager: Sa cant nu stiu, sa dansez mai putin, sa pictez…. ii las pe altii. Roton m-a ajutat sa imi transpun „cantecele”, „miscarile de dans”, „tablourile” , pe care nu le puteam expima altfel, in albumele,  videoclipurile, sedinte foto, campaniile de promovare, evenimentele de lansare ale artistilor Roton cu care lucrez. E ca o carte de povesti populata cu personaje reale, cu vise si sperante. E ACASA.

Wanda Constantinescu – Event Manager: Roton inseamna distractie si profesionalism, in acelasi timp. Stiu ca pot fi de invidiat pentru ca obligatia mea de serviciu, organizarea de evenimente, inseamna muzica, buna-dispozitie, sa creezi ambientul propus, dar inseamna si ca cineva trebuie sa se asigure ca acestea toate sunt realizate la timp si intr-un mod optim.

Cristina Dornean – Roton Label Manager: Roton este locul unde am ocazia sa fiu cat de creativa imi doresc,  unde provocarile vin zilnic obligandu-ma tot mai mult la performanta, unde se munceste mult, dar cu zambetul pe buze si unde mi-am demonstrat ca pana si limitele pe care credeam ca le am pot fi depasite cu succes. Nu stiu cand trece timpul si nu ma plictisesc niciodata. Nu port taior sau tocuri cui si nu imi plac constrangerile inutile. Iar la Roton am ocazia sa fiu EU. Tastez repede la laptop in timp ce stau cu castile pe urechi si desi pentru cei care nu activeaza in industria muzicala nu pare, fac business serios, intr-un mediu relaxant, marca Roton.

Mihai Bizu – Consilier Juridic: Sunt printre norocosii din breasla a caror satisfactie profesionala rezida in finalitatea pozitiva a activitatii lor. Roton este mediul in care am invatat sa gandesc constructiv, avand tot timpul inaintea ochilor imaginea lucrurilor pozitive care se vor intampla, dupa semnarea unui contract.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!