Cursuri necesare indiferent de carieră

De Unica.ro pe

Indiferent de funcţia pe care o ai trebuie să încerci continuu să te perfecţionezi. În continuare, vei descoperi o serie de cursuri care îţi pot fi de folos în orice moment al vieţii tale profesionale.

Fie că este vorba de managementul conflictelor, de cursurile de negociere sau de cele de comunicare acestea te vor ajuta să îţi planifici mai bine munca pentru mai multe eficienţă.

Cursuri de negociere

Negocierea este o artă. Indiferent că este vorba de concediu sau de distribuirea sarcinilor într-un proiect, cunoaşterea strategiilor de negociere îţi vor fi de folos. Ca să nu mai vorbim de cazurile în care eşti nevoită să ceri o mărire de salariu sau chiar o promovare. 

Dacă tu consideri că astfel de cursuri ţi-ar prinde bine, atunci poţi apela cu încredere la cursurile Eurocor formate din 16 module, cu preţul de 53.5 RON fiecare.

De asemenea, Extreme Training organizează pe 18 şi 19 martie  cursul „Tehnici de negociere”. Acesta cuprinde pregătirea negocierii, legile negocierii, stiluri de negociere, tactici de negociere şi contraatac în negociere. Taxa de participare este de 720 RON.

Pentru a afla totul despre „Tehnicile Imbatabile de Negociere”, Vision Consulting îţi pune la dispoziţie un curs pe 25 şi 26 martie pentru 290 euro.

Cursuri de time management

Eficient şi organizat. Ar fi perfect dacă am putea cu toţii să îndeplinim aceste două „sarcini”. Nu este atât de greu să predai proiectele la timp, dacă îţi vei prioritiza îndatoririle, astfel încât toată lumea să fie mulţumită, iar tu să ajungi la timp la cină sau la întâlnirea de seară cu prietenele.

Trebuie doar un pic de organizare, draga mea! Iar pentru a face acest lucru posibil, ProManagement îţi oferă un curs de două zile, pentru numai 290 de euro.

Cursuri de managementul conflictelor

În orice mediu, conflictele apar inevitabil. Important este să nu le alimentezi şi să nu îţi creezi reputaţie de persoană conflictuală. Pe de o parte, vei fi izolată de colegi, iar pe de altă parte îţi consumi energia inutil fără a rezolva situaţia în care te afli.

Cum poţi manageria bine conflictele în care vei fi implicată, te învaţă şi cei de la
A+  Performance sau ProManagement care susţin astfel de cursuri specializate.

Cursuri de comunicare

Ultimele cursuri recomandate, dar nu cele din urmă, sunt cele de comunicare. Inutil să mai spunem că o bună comunicare reprezintă cheia succesului în orice fel de relaţie, indiferent că este profesională sau personală.

Această abilitate o poţi deprinde fie acasă, citind volumele unor experţi în domeniu, dar şi în mod organizat. Vision Consulting îţi oferă această posibilitate printr-un curs de „Comunicare Eficientă”, care costă 290 de euro.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro